Η εμβληματική ροζ κορδέλα, σύμβολο-κατατεθέν της εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού βρίσκει την πιο γλυκιά έκφρασή της στα χειροποίητα και τραγανά μπισκότα της pastry & food blogger Μελίνας Χατζηπαντελή, γνωστή και ως MeliSoula.gr!

Η ίδια, μας περιμένει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί, στοToms Flagship Thessaloniki για να δοκιμάσουμε τα υπέροχα και λαχταριστά μπισκότα της, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για τη στήριξη του ευγενούς έργου της ΑΕΛΙΑ, που βοηθά τις γυναίκες κατά τη διάρκεια και μετά τη νόσο.

Απολαύστε τα με τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας ή κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και τις γυναίκες της ζωής σας, υπενθυμίζοντας σε κάθε μίαξεχωριστά πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!

Φυσικά, το «παρών» θα δώσει και η ΑΕΛΙΑ, με ροζ κορδελάκια για τους θαμώνες του TOMS, ενημερωτικά φυλλάδια, καθώς και εκπρόσωπό της που θα συνομιλήσει μαζί σας, θα λύσει τυχόν απορίες ή προβληματισμούς και θα σας χαρίσει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η MeliSoula βάζει σε λειτουργία το ταλέντο της για καλό σκοπό. Πέρυσι, με τη δράση «Βουτήξτε αγάπη στον καφέ σας» -επίσης στο TOMS- είχε συγκεντρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για τις ανάγκες του Thess Checkpoint, το οποίο προσφέρει δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Σας περιμένουμε όλους, για να δούμε την πιο γλυκιά πλευρά της ζωής!

 

info
TOMS Flagship Store, Τσιμισκή 22
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί
Web: http://melisoula.gr/

Events