Το PillBOX Open Market επιστρέφει στην πασχαλινή εκδοχή του το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου και μας προσκαλεί στο Uberdooze με διάθεση ανανέωσης και βλέμμα στραμμένο στις ανοιξιάτικες συλλογές.

Τι και αν ο καιρός ακόμα ακροβατεί; Η άνοιξη ήρθε για τα καλά στη διάθεση μας και οι στυλιστικές μας επιλογές ακολουθούν. Ήρθε η ώρα επιτέλους για πιο ανοιχτόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ, φλοράλ, παιχνιδιάρικα κοσμήματα και τσάντες σε έντονα χρώματα.

Το πρώτο Σαββατοκύριακό του Απριλίου, το PillBOX Bunny επιστρέφει στο νέο talk of the town στέκι της πόλης, το Uberdooze κι έχει σκοπό ν’ απογειώσει τη διάθεσή σου!

Σχεδιαστές, crafters και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο, παρουσιάζουν

τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές τους σε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες, πλεκτές δημιουργίες, πίνακες, διακοσμητικά αντικείμενα, φυσικά σαπούνια και καλλυντικά, αρώματα, παιχνίδια.
Πασχαλινή collection
Όπως κάθε χρόνο, στο PillBOX, παρουσιάζεται μια μεγάλη συλλογή από λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους. Από τις πιο απλές, μέχρι και λαμπάδες στολισμένες με αγαπημένα κοσμήματα και περίτεχνα σχέδια.
Η ομάδα του PillBOX σε περιμένει το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο Uberdooze, από τις 11 το πρωί έως αργά το βράδυ. Εσύ θα μπεις σε ανοιξιάτικο mood;
Πληροφορίες: www.pillbox.gr
Facebook event: https://goo.gl/j3p9u6

info
1&2 Απριλίου
11:00 – 20:00
Uberdooze
Δαναιδών & Σφέτσιου
Θεσσαλονίκη

από έως
Μόδα Θέματα Δράσεις