Στις 27 Απριλίου ο όμιλος TOR Hotel Group της οικογένειας Τορνιβούκα, ανοίγει το νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Eagles Villas, σε έκταση 70 στρεμμάτων δίπλα από το φημισμένο Eagles Palace, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.

Η επένδυση για τη δημιουργία του Eagles Villas που έφτασε τα 11,5 εκατ. ευρώ, θα δημιουργήσει 60 νέες θέσεις εργασίας. Το Eagles Villas διαθέτει 42 βίλες έξι διαφορετικών τύπων, από 65 έως 140 τ.μ., η κάθε μία με τη δική της πισίνα.

Σύμφωνα με το CEO του TOR Hotel Group Κωνσταντίνο Τορνιβούκα, ο όμιλος δεν ολοκληρώνει την αναπτυξιακή του πορεία με το Eagles Villas, καθώς «θέλουμε να επεκταθούμε και με παραθεριστικά ξενοδοχεία, αλλά και με ξενοδοχεία πόλης, είτε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, είτε και σε άλλες περιοχές της χώρας».

Το Eagles Palace

Ο όμιλος TOR Hotel Group, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού από το 1925, διαθέτει τo 4άστερο City Hotel με 125 δωμάτια και σουίτες, το 5άστερο Excelsior Hotel με 34 δωμάτια και σουίτες στη Θεσσαλονίκη και το 5άστερο Eagles Palace με 164 δωμάτια, σουίτες και bungalows στο τρίτο «πόδι» της Χαλκιδικής, ενώ συνολικά απασχολεί 280 εργαζόμενους.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Άννης Καρολίδου στο voria.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://etravelnews.gr/eagles-palace-27-apriliou-anoigoun-eagles-villas/