Σκοπός της εταιρείας Πήγασος είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως  τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς και αρωματικών βοτάνων όπως μελισσόχορτου, βασιλικού, λεβάντας, ρίγανης, χαμομηλιού κ.α. με βιολογικό και μόνο τρόπο, εγκεκριμένο από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ και σε συνδυασμό με την «ασπίδα» των Ενεργών Μικροοργανισμών, καθώς και άλλων βιολογικών μέσων. Απώτερος όμως στόχος της επιχείρησης, είναι η γνωριμία και η ένταξη στην ημερήσια διατροφή μας αυτών των διεθνώς αναγνωρισμένων υπερτροφών και βοτάνων.

Επίσης, δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να προμηθευτούν από συνεργάτες της εταιρείας φυτωριούχους, πιστοποιημένα  δενδρύλλια, βιολογικά και μόνο λιπάσματα, καθώς και τεχνογνωσία από συνεργάτες γεωπόνους ειδικούς στις βιολογικές καλλιέργειες.

Αυτό λοιπόν το κενό, έρχεται να καλύψει η δημιουργία της εταιρείας Πήγασος, μιας μεταποιητικής μονάδας επεξεργασίας φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών, αιθέριων ελαίων, εκχυλισμάτων και χειροποίητων φυτικών καλυντικών, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύντομα θα δίνεται σε άλλους παραγωγούς, η δυνατότητα συνεργασίας  με την επιχείρησή  υπό την  μορφή Συμβολαιακής Γεωργίας, πράγμα που σε συνδυασμό με τη μονάδα μεταποίησης, θα παρέχει εξασφάλιση απορρόφησης της παραγωγής στον καλλιεργητή.

 

Προϊόντα που παράγει

τσαγιού Οδύσσεια

 

Επαλείμματα

Υπερτροφές

 

Συμπληρώματα διατροφής

Καλλυντικά

 

Συσκευασμένα βότανα

 

Διεύθυνση
3ο χλμ Λαγκαδά Κολχικού, Θεσσαλονίκη

 

Συμμετοχή στο 1st Greek Deli Festival !
*Τα προϊόντα της εταιρείας Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε και στο 1st Greek Deli Festival στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ