Η αυθεντική εμπειρία του Νεοϋορκέζικου Burger!

Μια γευστική διαδρομή με αφετηρία τη Νέα Υόρκη το 1978 συνεχίζεται στην Καλαποθάκη από τον Νοέμβριο του 2013 και στο Mediterranean Cosmos λίγο αργότερα προσφέροντας μοναδική απόλαυση στους φίλους των burgers στη Θεσσαλονίκη.
Στο εστιατόριο της Καλαποθάκη έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη. Ο χώρος, η ανοιχτή κουζίνα, το στιλ και οι γεύσεις το επιβεβαιώνουν. Μοναδικά burgers με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και σπιτικές sauce που δε θα δοκιμάσεις αλλού.
Η νεοϋορκέζικη street food φιλοσοφία – από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο – ενσωματώνεται στο μενού. Τόσο στα burgers όσο και στα starters, τις σαλάτες και τα hot dogs.
Πρόσφατα ενθουσιαστήκαμε με το The Mexican Burger και ανακαλύψαμε το ιδιαίτερο Goat Cheese & Truffle Burger. Προσθέστε στις επιλογές αυτές starters όπως τα Mini Corn Dogs ή τα Chili Con Carne Fries ενώ σύντομα θα προστεθούν και στο μενού τα λαχταριστά Burritos που αποτελούν την μεξικάνικη εκδοχή του street food. Όλα αυτά συνοδεύονται ιδανικά από την πλούσια λίστα από μπύρες, ελληνικές, μικροζυθοποίιας και εισαγόμενες.
Αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε το Chicken Marsala Burger, στα πλαίσια της πρότασης «Burger of the Month». Αποτελεί μια twist εκδοχή των Pax Homemade Burgers του κλασικού πιάτου με Ιταλοαμερικάνικες ρίζες και είμαστε σίγουροι ότι θα αποκτήσει πιστούς φίλους.
Επίσης, στο εστιατόριο της Καλαποθάκη φιλοξενούνται συχνά live events ενώ το κυριακάτικο ΝΥ Brunch συνοδεύεται από σαξόφωνο live. Όσο για την προσφορά 1+1 Burger έχει καθιερωθεί και μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ημέρες που ισχύει από τα social media των PAX Homemade Burgers.

Τα Pax Homemade Burgers ήρθαν εδώ για να μείνουν, προσφέροντας φρέσκα σπιτικά burgers και μοναδικές γεύσεις, σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

facebook: facebook.com/PaxBurgersKalapothaki
twitter: https://twitter.com/PaxBurgers
instagram: http://instagram.com/paxburgers
www.paxburgers.gr

Ανοιχτά: Από τις 12:00

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:
• Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Κέντρο. Τηλ: 2310 221 852
• Mediterranean Cosmos, Πυλαία. Τηλ: 2310 028 650
• Κούσκουρα 3,  Kέντρο, Τηλ: 2310 256389

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για το κατάστημα στην οδό Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8 στο κέντρο και όχι στο κατάστημα στο Mediterranean Cosmos. Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%