Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου τα καταστήματα Γατίδης Fresh υλοποιούν την ενέργεια «Ένα ψωμί για όλους». Με κάθε αγορά ψωμιού από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, προσφέρουνε ένα ακόμη ψωμί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσω της οργάνωσης «Μπορούμε».

Το «Μπορούµε» είναι µια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που στόχο έχει να περιορίσει την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα, λειτουργώντας ως κόµβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίµων και των φορέων – αποδεκτών.

Τα καταστήματα Γατίδης Fresh συμμετέχουν εδώ και τέσσερα χρόνια ως δωρητές τροφίμων και σύµφωνα µε τον τρόπο υπολογισµού του δικτύου «Μπορούµε», µόνο κατά το έτος 2016 προσέφεραν 51.271 µερίδες φαγητού.

Με τη δική μας συνδροµή και υποστήριξη θα συνεχίσουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε συνανθρώπους µας που έχουν ανάγκη.

Η συµµετοχή όλων είναι πολύτιµη. Στήριξε κι εσύ την προσπάθειά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, επιλέγοντας ψωμί από τα καταστήματα Γατίδης Fresh για να βοηθήσεις με αυτό τον τρόπο να φτάσει ένα ακόμη ψωμί σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες!

Για πληροφορίες και προσφορά τροφίµων, ενηµερώσου από την ιστοσελίδα www.boroume.gr, το 210 3237805 και το www.facebook.com/Boroume

Όλοι μαζί, Μπορούμε καλύτερα!

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:
Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 89 & Κανάρη – Χαριλάου, Γ. Λαμπράκη 164 – Άνω Τούμπα, Πασσαλίδη 63 – Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 31 – Καλαμαριά, Ελ. Βενιζέλου 76 – Αμπελόκηποι, Εθνικής Αντιστάσεως 23Αγίας Σοφίας (Εγνατία), Εγνατίας 25 και Π. Μελά (γωνία) – Ασπροβάλτα
Σέρρες: 3ο χλμ. Σερρών – Δράμας, Μ. Αλεξάνδρου & Αμύντας 1, Θεσ/νίκης & Μεραρχίας, Βενιζέλου 26, Κωνσταντινουπόλεως 3, Βασ. Βασιλείου 14, Ηράκλεια Σερρών
Δράμα: 19ης Μαΐου, M. Αλεξάνδρου 75, Σκρα 52, Ελ. Βενιζέλου & Ανωνύμου 1 – Προσοτσάνη
Καβάλα: Παραλία Οφρυνίου
Κιλκίς: 211ης Ιουνίου 71


Γίνε φίλος των καταστημάτων Γατίδης στο facebook
Εντόπισε τα καταστήματα Γατίδης στο Pinterest
Ακολούθησε τα καταστήματα Γατίδης στο instagram