Το «Οval bistronomy» και η ομάδα του «ΤΡΙΖΟΝΙ sea treasures» εγκαινίασαν μια  δημιουργική συνεργασία, παρουσιάζοντας στους απαιτητικούς θιασώτες της comfort γαστρονομίας, chef’s food stories, εμπνευσμένες από τη θάλασσα, προς το παρόν σε delivery και take away.

Μια νέα γαστρονομική πρόταση

Με αφετηρία την εμβληματική κουζίνα της Ιαπωνίας, φέρνουν στη Θεσσαλονίκη μια συγκεκριμένη γαστρονομική πρόταση, που βασίζεται στην υψηλή διατροφική αξία των ποιοτικών πρώτων υλών και τη δημιουργική απλότητα του sushi.

Το φαγητό διέπεται από την αντίληψη του comfort food

Η δεύτερη και εξίσου σημαντική προσέγγιση της νέας ομάδας του Oval bistronomy είναι αυτή της «comfort» αντίληψης στη δημιουργία του μενού, που κάνει την μεγάλη έκπληξη στη σχέση ποιότητας- τιμής.

Η αντίληψη αυτή δίνει προτάσεις για παιδικό γεύμα με κοτόπουλο και ψάρι, ζυμαρικά με θαλασσινά, πλούσιες σαλάτες και αστείρευτη έμπνευση στη μαγειρική επεξεργασία του γαλαζόπτερου τόνου, η οποία οδηγεί ακόμη και στο «talk of the town» burger.

Η γαρίδα tempura τυλίγεται δημιουργικά σε φωλιά κανταϊφιού, το κοτόπουλο δίνει τη θέση του στον συνδυασμό γαρίδας με γαλοπούλα στα noodles, ενώ το ρύζι άλλοτε υποδέχεται τη φρέσκια γαρίδα στο California maki, άλλοτε δημιουργεί βάση sushi για σαλάτα poke bowl με σάλτσα ψητού τζίντζερ.

Ο τρόπος της εκτέλεσής του στην κουζίνα του Οval bistronomy είναι σαφής: «Δημιουργικές συνταγές που κρατούν αναλλοίωτες και απόλυτα διακριτές τις γεύσεις των θαλασσινών ημέρας και των ολόφρεσκων λαχανικών».


Δείτε το Μενού στο ovalconcept.gr


Πληροφορίες

  • Take away ή Drive through με έκπτωση 20% και δώρο φιάλη κρασί για παραγγελία άνω των 50 ευρώ.
  • Delivery με έκπτωση 10% και δώρο φιάλη κρασί για παραγγελία άνω των 50 ευρώ.
  • Μέσω της e- food και Wolt

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρίας 1

Τ: 2310254533