Η έννοια του καταστήματος της συνοικίας για τις καθημερινές αγορές ανανεώνεται μέσα από τα επιτυχημένα OK Grocery, Super Markets & Deli, που πλέον έχουν ανοίξει το πρώτο τους κατάστημα και στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ευόσμου.

Τι το ιδιαίτερο έχει ένα κατάστημα ΟΚ Grocery;

Συνδυάζει την οικειότητα του κλασσικού παντοπωλείου με τη διευρυμένη ποικιλία προϊόντων σε καλύτερες τιμές.

Για να το πούμε πιο απλά, οι καθημερινές μας ανάγκες για διάφορα προϊόντα καλύπτονται σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον, σε χώρο οργανωμένο και μικρό, που μεταφράζεται και σε εξοικονόμηση χρόνου για εμάς τους καταναλωτές. Ταυτόχρονα μαζί με τα βασικά είδη, όπως είναι τα συσκευασμένα προϊόντα, εντός και εκτός ψυγείου, τα οπωρολαχανικά, τα είδη κατάψυξης, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά έχουμε στη διάθεσή μας και προϊόντα μικρών παραγωγών με ποιοτικά χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό και με την ενημερωμένη κάβα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στα γεύματά μας αλλά και σε ιδιαίτερες περιστάσεις.

Επειδή, στο άκουσμα της λέξης “deli” γίνεται συχνά ο συνειρμός ότι πρόκειται για ποιοτικά μεν προϊόντα, ακριβά δε, να πούμε ότι τα OK Grocery έχουν καταφέρει, με τις προσιτές τιμές τους και τις συχνές προσφορές, να κρατήσουν ψηλά την ποιότητα σε όλη τη γκάμα των προϊόντων και χαμηλά τις τιμές τους. Έτσι, ακόμη και η πολυτέλεια γίνεται προσιτή, όταν επιλέγετε ένα κατάστημα OK Grocery, Super Market & Deli. Επίσης, είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι τα καταστήματα διαθέτουν και υπηρεσία delivery έτσι ώστε ο χρόνος να μην είναι αιτία να χάσετε την ποιότητα των OK Grocery.

Μη ξεχνάμε, επίσης, ότι οι καθημερινές μας αγορές μπορεί να γίνουν μια μικρή απόλαυση αν γίνονται σε ένα περιβάλλον με ανθρώπινο πρόσωπο, με ενημερωμένο προσωπικό και με την οργάνωση που θα μας διευκολύνει. Άλλωστε, αυτού του είδους τα καταστήματα αποτελούν τάση και στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι μία ελληνική εταιρεία, με ένα ήδη επιτυχημένο δίκτυο 100 καταστημάτων, όπως είναι τα ΟΚ Market, αναπτύσσει όχι απλά το δίκτυό της με την προσθήκη των OK Grocery, Super Market & Deli, αλλά ενισχύει κι άλλο τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους καταναλωτές.

OK Grocery
Super Market & Deli

Διεύθυνση
Νυμφαίου 32-34
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Facebook: OK markets

Instagram: okmarkets