Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς; Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο της ελληνικής μυθολογίας σε ένα θεματικό υπερθέαμα 2100 τετραγωνικών μέτρων! H σημαντικότερη πολιτιστική μας κληρονομιά, η «αρχή των πάντων», οι Ολύμπιοι Θεοί όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Η τεχνολογία συναντά το μύθο και μαζί δημιουργούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό θεματικό πάρκο στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ένας χώρος με παράδοση στα πετυχημένα θεματικά πάρκα που ετοιμάζεται τώρα να φιλοξενήσει το πιο εντυπωσιακό εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ!

Η  Placebo Events σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ και  με την επιστημονική  επιμέλεια του καταξιωμένου ιστορικού Θάνου Βερέμη, θα ταξιδέψουν με μοναδικό τρόπο τους επισκέπτες κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μυθολογία στο μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.

Μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν, με έξυπνο τρόπο, για την ιστορία και τη ζωή του κάθε Θεού, όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα. Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε για τη μυθολογία από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, θα εκπλαγείτε με το πόσα ακόμη υπάρχουν να μάθετε για τους Ολύμπιους Θεούς -το σημαντικότερο αφήγημα της ελληνικής ιστορίας!

 

Οι σπουδαιότεροι ηθοποιοί χαρίζουν τις φωνές τους στους Θεούς του Ολύμπου:

Αιμίλιος Χειλάκης (Δίας)
Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Απόλλωνας)
Γιάννης Στάνκογλου (Ποσειδώνας)
Δημήτρης Πιατάς (Ήφαιστος)
Μαρία Σολωμού (Ήρα)
Νάντια Μπουλέ (Άρτεμις)
Νίκος Βουρλιώτης (Άρης)
Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δήμητρα)
Μαρία Ναυπλιώτου (Αφροδίτη)
Κατερίνα Λέχου (Αθηνά)
Αθηνά Μαξίμου (Εστία)
Θανάσης Βισκαδουράκης (Ερμής)

Πριν την έξοδό σου από το θεματικό πάρκο μια μεγάλη έκπληξη σε περιμένει

Θα πρέπει να διασχίσεις το βασίλειο του Πλούτωνα (Άδης), τα θρυλικά Τάρταρα!
Εκεί θα βρεθείς σε ένα εντυπωσιακό escape room που έφτιαξε ειδικά η Great Escape Thessaloniki που σίγουρα θα σε αφήσει άφωνο.
Εσύ θα καταφέρεις να λύσεις τους γρίφους;

 

Οι Θεοί του Ολύμπου έχουν πλέον τη δική τους μουσική

Οι μοναδικές μουσικές, γραμμένες αποκλειστικά από την συνθέτη & μουσικό παραγωγό Xenia Ghali για τους Θεούς του Ολύμπου, σε συνδυασμό με 3d mapping, ολογράμματα, εντυπωσιακά ομοιώματα, καθώς και τις φωνές των σπουδαιότερων Ελλήνων ηθοποιών, υπόσχονται να δημιουργήσουν το συναρπαστικότερο θέαμα που έχει γίνει ποτέ για την Αρχαία Ελλάδα!

 

info
Έναρξη: 4 Οκτωβρίου 2019
Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Πρόσβαση και δωρεάν parking για ΑμεΑ και σχολικά λεωφορεία
Γίνε κομμάτι της αρχαίας Ελλάδας και κλείσε το εισιτήριό σου στο: Viva.gr: https://bit.ly/2ZjmIq8 https://godsofolympus.gr
Site: https://godsofolympus.gr