Ό,τι πιο καυτό και ανατρεπτικό έρχεται να μας αλλάξει όσα μέχρι σημερα γνωρίζαμε. Οχτώ εξωτικά (και ξωτικά) μουσικά αστέρια από τη βόρεια Ελλάδα συμπράττουν και μάς προτείνουν τη Salonique Brass Band, μια μπάντα που συνδέει την μακεδονική παράδοση με το σήμερα ή αλλιώς.. μια μπάντα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Τραγούδια αγαπημένα, χωρίς σύνορα, από το Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, παραδοσιακά, ως τον Ibrahim Maalouf και το Goran Bregovic, οι Salonique μας συστήνουν τη μουσική.. αλλιώς με την υπογραφή του δεξιοτέχνη ακορντεονίστα και ταλαντούχου συνθέτη Θάνου Σταυρίδη. Έχοντας ως βασικό ήχο τα χάλκινα πνευστά, μας προκαλούν και προσκαλούν σε ένα ατελείωτο party με χορό και τραγούδι, γέλιο και νεανικότητα! Η Μαίρη Δούτση με την υπέροχη παρουσία και τη μαγική φωνή της χαρίζει ξεχωριστό ύφος και αισθητική κάνοντας την ανατροπή σε ό,τι είχαμε ως τώρα συνηθίσει από τις μπάντες χάλκινων.. Με γνώμονα το βίωμα μα και των ακαδημαϊκή τους κατάρτιση, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα άκρως εκρηκτικό διασκευάζοντας τραγούδια διαχρονικά σε balkan ερμηνεία.

Φοράμε ρούχα και παπούτσια ανετα, παίρνουμε την πιο τρελή μας παρέα, το μεγαλύτερο χαμόγελο.. και δίνουμε ραντεβού σε παραλίες, δρόμους, θέατρα, μέγαρα και μουσικές σκηνές! Οι Salonique βρίσκονται παντού.. έρχονται να αλλάξουν τα φώτα και.. τον ήχο σε ό,τι είχαμε συνηθίσει και ένα είναι σίγουρο.. θα χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης!!

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα τους συναντήσουμε σε ένα επικό live στο Mylos Club για να υποδεχτούμε όπως πρέπει το χειμώνα!

 

Salonique Brass Band

Μαίρη Δούτση: τραγούδι
Θάνος Σταυρίδης: μουσική επιμέλεια, ακορντεόν Βασίλης Αθανασίου: κλαρίνο, σαξόφωνο
Χάρης Ευαγγέλου: τρομπέτα
Δημήτρης Μπέικος: τρομπόνι
Μάριος Μακρής: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Καρακαλπακίδης: ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Τάσιος: τύμπανα

Υπευθυνος Ήχου: Άγγελος Αθανασιάδης
Artwork: CReatures
Management: Half Moon Productions

 

info
Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
Mylos Club
Ώρα Έναρξης: 22.00
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

#FALL IN THE CITY_ Ζωντανή Μουσική