Το συγκρότημα των ΜΠΛΕ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

Διαχρονικά τραγούδια και ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη Frontwoman Τζώρτζια Κεφαλά να μας συνεπαίρνει με την ερμηνεία και την σκηνική της παρουσία,σε κάθε συναυλία!

Ο Γιώργος Παπαποστόλου συνθέτης,και ο Γιώργος Παρώδης στιχουργός του συγκροτήματος, συνεχίζουν να δημιουργούν και να μας παρουσιάζουν συνεχώς τις νέες τους μουσικές ιδέες.

Η πορεία του Group συνεχίζεται ακάθεκτη και εκρηκτική! Επτά albums,πολλά singles,και ένα διπλό Best Off, έχουν καθιερώσει τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η συγκεκριμένη συναυλία έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα,καθώς γίνεται την ημέρα γενεθλίων του συνθέτη και ιδρυτή Γιώργου Παπαποστόλου. Αντίστοιχη συναυλία «γενεθλίων» ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος που σήμανε την έναρξη της θρυλικής πορείας του και πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1996 στο νησί της Αμμουλιανής.

Εκτός από τους ΜΠΛΕ θα ανέβουν στη σκηνή οι Gus and the classics (προηγούμενο συγκρότημα του Γιώργου Παπαποστόλου) και θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό REUNION μετά απο 30 χρόνια παύσης!
Την συναυλία θα ανοίξουν με ένα τραγούδι οι νεοσύστατοι και πρωτοεμφανιζόμενοι Group Therapy.

Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις,όπως είχε γίνει και στην πρώτη συναυλία των ΜΠΛΕ!

info
Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Summer In The City Festival 2023
Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
(Πλαζ 551 00, είσοδος από Νικ. Πλαστήρα)

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21:00

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2310.510081
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook Summer In The City SKG Festival με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό των ατόμων της κράτησης.

Προπώληση εισιτηρίων: 12€
Ταμείο: 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα)
(Κατούνη 17 – 2310.538282)

• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο)
(Πλ.Ναυαρίνου, Τηλ. 2310.278515)

• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά)
(Κερασούντος 81, Τηλ. 2310.453998)

• Ηλεκτρονική Προπώληση μέσω Viva.gr:

Οργάνωση Παραγωγής: KazandB Productions
Υποστήριξη Παραγωγής:  Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»

Summer in the City – SKG Music Festival!
Ο καλοκαιρινός πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).