Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Ζάν Ντιζαρντέν (“The Artist”), πρωταγωνιστεί σε μια κατασκοπευτική περιπέτεια, διαφορετική από όσες έχουμε δει μέχρι τώρα στην μεγάλη οθόνη, όπου μια ιστορία – απαγορευμένης – αγάπης έρχεται αντιμέτωπη με τον άδυτο κόσμο του μαύρου χρήματος.
O Γκρέγκορι Λιούμποφ, γνωστός και ως Μόιζ, είναι ένας Ρώσος πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών με βάση το Μονακό. Εκεί παρακολουθεί τις δραστηριότητες ενός ισχυρού επιχειρηματία. Η Άλις, μια διάνοια στα οικονομικά, έχει προσληφθεί για να υπηρετήσει μυστικά την ίδια αποστολή. Με την υποψία ότι η Άλις μπορεί να τους προδώσει, ο Γκρέγκορι παραβιάζει τον χρυσό κανόνα και έρχεται σε επαφή μαζί της. Ένα απαγορευμένο πάθος θα δημιουργηθεί μεταξύ τους, που αναπόφευκτα θα σηματοδοτήσει την πτώση τους.
Ο γαλλικής καταγωγής Έρικ Ροσάν, έχει ήδη γίνει γνωστός στην 7η τέχνη με τις ταινίες του «The Patriots» (1994) και «L’ École Pour Tous». Επηρεασμένος από το «Notorius» του Χίτσκοκ, με την ταινία του «Ο Κύκλος του Mobius», θέλει να δημιουργήσει μια φιλόδοξη ταινία διαφορετική από τις κατασκοπευτικές περιπέτειες που ήδη γνωρίζουμε. Η ταινία του συνδυάζει μια ιστορία – απαγορευμένης – αγάπης, μια κατασκοπευτική περιπέτεια και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δείτε το trailer εδώ: