«Η μαγειρική είναι σαν τη μουσική, πρώτα μαθαίνεις τις νότες. Μετά δοκιμάζεις να τις κατακτήσεις. Μαθαίνεις όρους, τεχνικές. Ακονίζεις τις αισθήσεις σου και εξασκείσαι στο κράτημα, την κίνηση, το ρυθμό, την απόλυτη ακρίβεια».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο Πάνος Ιωαννίδης την εισαγωγή του στο νέο κανάλι που δημιούργησε πριν λίγο καιρό στο YouTube. Κάθε εβδομάδα μέσα από τα Master Classes θα μαθαίνουμε νέες τεχνικές και συνταγές, που θα απογειώσουν τη μαγειρική μας εμπειρία!

Η μαγειρική είναι για όλους και για αυτό ο Πάνος Ιωαννίδης –ο οποίος φροντίζει πάντα να επικοινωνεί με τους followers του μέσα από τα social media- άκουσε την επιθυμία θαυμαστών του οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, και του ζήτησαν να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και εκείνοι τα εβδομαδιαία Master Classes μέσα από το κανάλι του chef στο YouTube. Έτσι, πρώτος ο διακεκριμένος chef Πάνος Ιωαννίδης ενσωμάτωσε σε όλα του τα videos ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Οι υπότιτλοι έχουν ενσωματωθεί απευθείας στην πλατφόρμα του YouTube και είναι διαθέσιμοι επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο (cc).