Ένα αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γειτονιά αλλά παραμένει πρώτη επιλογή στις αυθεντικές γεύσεις και την καλή ελληνική μουσική! Ο «Μαέστρος fish & meat» είναι αυτό ακριβώς που ψάχναμε στα ανατολικά.

Ο Μαέστρος έχει όλα όσα ζητάτε

Μπορείτε να το βρείτε στην της Νέας Κρήνης, εκεί όπου τα τελευταία είκοσι χρόνια ο μαέστρος Ανδρέας, χρόνια μουσικός, βάζει όλη του την μαεστρία στην κουζίνα, σερβίροντας καθημερινά πολίτικες γεύσεις με νόστιμα μεζεδάκια βγαλμένα μέσα από τις πιο όμορφες γειτονιές της Πόλης! Με τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά να αποτελούν τις πιο χαρακτηριστικές λιχουδιές που θα βρείτε, ο κύριος Ανδρέας φροντίζει ο ίδιος για τις ποιοτικές πρώτες ύλες που θα γίνουν η βάση προκειμένου να εκπλαγείτε γευστικά. Όσον αφορά την κουζίνα, τα νέα πιάτα που θα δοκιμάσετε είναι επιμελημένα από τη Στέλλα Σπανού.

Σε έναν όμορφο χώρο, στο κέντρο της Νικολάου Πλαστήρα, τον επιλέγουμε για την άψογη φιλοξενία του, την φιλική εξυπηρέτηση αλλά και τις γευστικές επιλογές που μας χαρίζει!

Οι αλοιφές του, όλες χειροποίητες, σε συνδυασμό με την καπνιστή παλαμίδα αλλά και την πολίτικη λακέρδα είναι μια καλή αρχή για μεζέ και τσίπουρο! Όλες του οι επιλογές εξάλλου είναι επηρεασμένες από την πολίτικη κουζίνα και γι’ αυτό καθημερινά βρίσκουμε υπέροχες δημιουργίες από Θαλασσινά αλλά και Κρεατικά!

Αν είστε λάτρεις του κρέατος, τότε η καπνιστή μπριζόλα με ταλαγάνι και φρούτα εποχής θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις κι’ αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι! Η ανοικτή κουζίνα του «Μαέστρος fish & meat» προδίδει εξ’ αρχής όλα εκείνα τα οποία πρόκειται να γευτούμε.

Η καθαριότητα είναι το πρώτο μέλημα του, ενώ τα φρέσκα προϊόντα του είναι και ο λόγος που κάνει τους θαμώνες να παραμιλάνε για ολόκληρο το μενού του!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική

Κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο ο Μαέστρος φροντίζει για τη διασκέδασή σας με ζωντανή μουσική, σε συνδυασμό πάντα με γευστικά πιάτα, που θα απογειώσουν το βράδυ σας. Όσοι βρεθείτε, λοιπόν, στον Μαέστρο θα φάτε καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα.

Οι γεύσεις του στις δικές σας στιγμές και στον χώρο σας

Μπορείτε να έχετε τις γεύσεις του Μαέστρου στις δικές σας προσωπικές αλλά και επαγγελματικές στιγμές. Σε γάμους, βαφτίσεις άλλες δεξιώσεις και επαγγελματικά τραπέζια, ο Μαέστρος αναλαμβάνει να μεταφέρει τα πιάτα που σας κερδίζουν καθημερινά από τη Νέα Κρήνη στο μέρος που εσείς ζητάτε.

Για κρατήσεις τηλ: 2310480190 κιν: 6957353091

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Νικολάου Πλαστήρα 87

Κρατήσεις και στο
6957353091