Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και σταδιακή βελτίωση.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, νεφώσεις κατά διαστήματα έως το απόγευμα. Πιθανότητα ασθενών βροχών κατά τόπους έως το πρωί.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε βόρειους 2 έως 4 μποφόρ ενώ μετά το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες έως το πρωί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι στη Θράκη. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά, αναμένεται σταδιακή βελτίωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία στροφή σε βορειοδυτικούς. Στα ανατολικά, από το απόγευμα, οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα φτάσουν τοπικά έως και τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
































