Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης θα μας χαρίσει δυο αξέχαστες βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.
Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2023 το Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Πάριος  στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντροθα μας χαρίσει δυο βραδιές γεμάτες συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο ‘’γλυκό’’ τρόπο καταστροφής….. ‘’Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς ….’

 

info
Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00
Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης
Εισιτήρια: more.com

A’ ΖΩΝΗ: 40€,   Β’ ΖΩΝΗ: 35€, Γ’ ΖΩΝΗ: 30€,  Δ’ ΖΩΝΗ:  25€
VIP ΖΩΝΗ: 50€

Κερδίστε προσκλήσεις!
Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 22/12 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Παρασκευή 29.12
Κουπάνης Ρήγας
Καραγκεζίδου Σοφία

Σάββατο 30.12
Πέλκα Ευαγγελία
Αργυροπούλου Ολυμπία

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.