Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, με τίτλο: Δώσε μου Λιγάκι Ουρανό, στο πλαίσιο της περιοδείας του για το Καλοκαίρι 2023.

Ο Γιάννης Πάριος, η φωνή της Ελλάδας που έχει υμνήσει τον έρωτα όσο κανείς άλλος, θα συνταράξει ακόμη μια φορά τη Θεσσαλονίκη, με τη συναυλία του στο θέατρο Γης, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, χαρίζοντας σε όσους βρεθούν εκεί μία αλησμόνητη εμπειρία.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της τεράστιας δισκογραφικής του πορείας, θα ακουστούν από την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του Γιάννη Πάριου στη μοναδική, καλοκαιρινή του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, πάντα με σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που γνωρίζει να κάνει εξαιρετικά.

Ο Γιάννης Πάριος θα μας χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο “γλυκό” τρόπο καταστροφής. «Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς…».

Πληροφορίες 

Θέατρο Γης

Τηλ: 231 520 0200 / Εισιτήρια-Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 20€ / Προπώληση: viva.gr– Φυσικά σημεία: Public, Media Markt – Τηλεφωνικά στο 2109213310