Το Food Plaza δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ταυτισμένο με την Πλατεία Σκρα, στην Καλαμαριά και ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία για φαγητό στην περιοχή. Και όταν μιλάμε για φαγητό, εννοούμε πολύ φαγητό. Αυτό χαρακτηρίζει το Food Plaza. Μεγάλη ποικιλία, πολλοί συνδυασμοί, σάντουιτς, μερίδες, κρεατικά, ψάρι, θαλασσινά αλλά και αν είσαι vegetarian ή μετράς τις θερμίδες δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

Στην ιστοσελίδα του Food Plaza σε περιμένει ένας κατάλογος με κατηγορίες για να φτιάξεις τη δική σου σύνθεση και να έρθει στο σπίτι ή στην εργασία. Το παραδοσιακό ψητοπωλείο με τον γύρο, τα σουβλάκια, τα σουτζουκάκια, τα λουκάνικα, το κοτόπουλο, τα μπριζολάκια ετοιμάζει χορταστικά σάντουιτς με πίτες, ψωμάκια, τορτίγες αλλά προτείνει και μερίδες ή μπορείς να παραγγείλεις και με το τεμάχιο. Δε λείπουν, βέβαια, και νοστιμιές, όπως Club Sandwich, Burgers, σαλάτες και ζυμαρικά για όσους θέλουν κάτι πιο casual. Ορεκτικά, ψάρι και θαλασσινά για μία διαφορετική επιλογή και όλα σε ποσότητα που δεν έχει απογοητεύσει ποτέ κανένα.

To Food Plaza υπογράφει τις πιο χορταστικές προτάσεις της Καλαμαριάς, που μπορείς να πάρεις πακέτο ή έρχονται στην πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα καθώς επίσης και παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας του.

ID: FOOD PLAZA

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΡΑ 16, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Τ: 2310458800

ΤAKE AWAY | DELIVERY
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 12:00 – 00:00

FACEBOOK: Food Plaza – Καλαμαριά

 INSTAGRAM: Food Plaza

WEBSITE: foodplaza.gr