Ο Giorgio Pintzas Monzani, Ελληνο-ιταλός chef και food writer, φιλοξενήθηκε στον νέο χώρο της “Άμμιλος Cooking Experience” την Παρασκευή 9 Ιουνίου με ένα σεμινάριο, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τα δικά τους φρέσκα ζυμαρικά, να μαγειρέψουν αλλά και να απολαύσουν το μενού που είχε ετοιμάσει ο chef.

Η Μαρία Καϊβέτζη, ιδιοκτήτρια της “Άμμιλος Cooking Experience”, μας υποδέχεται, μαζί με τον Giorgio Pintzas Monzani για δεύτερη φορά μετά το Sold Out πρώτο Event.

Έτσι ο Giorgio επανέρχεται την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 18:00 – 21:30 για τους pasta lovers που θα φτιάξουν τα δικά τους φρέσκα ζυμαρικά: απλά, γεμιστά, χρωματιστά αλλά και να μάθουν…

  1. Την ιστορία των φρέσκων ζυμαρικών,
  2. Το πώς εξελίχθηκαν οι τεχνικές παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών και
  3. Την ιστορία και την προέλευση των συνταγών/σαλτσών που θα δοκιμάσουμε,  οι οποίες θα είναι οι εξής:
  4. Cacio e pepe με σπαγγέτι alla chitarra
  5. Tortelli alla norma και τέλος
  6. Tagliatelle με ossobuco alla milanese

Για να δείτε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Δείτε μερικές από τις στιγμές που έζησαν οι συμμετέχοντες του πρώτου event

 

Άμμιλος Cooking Experience