Ο Giorgio Pintzas Monzani, Ελληνο-ιταλός chef και food writer, φιλοξενήθηκε στον νέο χώρο της “Άμμιλος Cooking Experience” την Παρασκευή 9 Ιουνίου με ένα σεμινάριο, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τα δικά τους φρέσκα ζυμαρικά, να μαγειρέψουν αλλά και να απολαύσουν το μενού που είχε ετοιμάσει ο chef.
Η Μαρία Καϊβέτζη, ιδιοκτήτρια της “Άμμιλος Cooking Experience”, μας υποδέχεται, μαζί με τον Giorgio Pintzas Monzani για δεύτερη φορά μετά το Sold Out πρώτο Event.
Έτσι ο Giorgio επανέρχεται την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 18:00 – 21:30 για τους pasta lovers που θα φτιάξουν τα δικά τους φρέσκα ζυμαρικά: απλά, γεμιστά, χρωματιστά αλλά και να μάθουν…
- Την ιστορία των φρέσκων ζυμαρικών,
- Το πώς εξελίχθηκαν οι τεχνικές παρασκευής φρέσκων ζυμαρικών και
- Την ιστορία και την προέλευση των συνταγών/σαλτσών που θα δοκιμάσουμε, οι οποίες θα είναι οι εξής:
- Cacio e pepe με σπαγγέτι alla chitarra
- Tortelli alla norma και τέλος
- Tagliatelle με ossobuco alla milanese
Για να δείτε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ
Δείτε μερικές από τις στιγμές που έζησαν οι συμμετέχοντες του πρώτου event
Άμμιλος Cooking Experience