Συχνά ακούμε για τα «μυστικά της επαγγελματικής επιτυχίας» και την «επιτυχημένη συνταγή» για μια ξεχωριστή επαγγελματική σταδιοδρομία. Τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Ούτε μυστικά, ούτε συνταγές υπάρχουν. Αυτό που ισχύει, είναι οι  σωστές επιλογές γνωστικών αντικειμένων, η διαρκής μάθηση και βελτίωση των δεξιοτήτων. Επιπλέον προϋποθέσεις επιτυχίας είναι, οι εκπαιδευτικοί που εμπνέουν, καθώς και ένα περιβάλλον σπουδών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτές είναι οι βάσεις σ’ ένα τοπίο σπουδών και επαγγελματικού περιβάλλοντος που διαρκώς αλλάζει.

Αυτό έχει καταφέρει εδώ και 34 χρόνια το New York College, το ΚΟΡΥΦΑΙΟ κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με Διεθνή εμπειρία, και μας το επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά, ποιοι άλλοι, οι ίδιοι του οι απόφοιτοι.

Όταν το New York College ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε να γράφεται στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, ενώ το 1998 το Κολλέγιο ιδρύει το University of New York in Prague (UNYP), στην καρδιά της Ευρώπης, στην Τσεχία. Το UNYP είναι το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αναγνωρίστηκε ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας (www.unyp.cz).

Το New York College άλλαξε τα δεδομένα και στη Θεσσαλονίκη

Σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην ιστορική περιοχή της Καμάρας.

Από το 2001, όταν το New York College εγκαινίασε το παράρτημά του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, προετοιμάζει τους μελλοντικούς επιστήμονες και τα αυριανά στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.

Οι σπουδές στο New York College έχουν επίκεντρο τον ίδιο τον φοιτητή. Ποιες είναι οι ανάγκες του; Ποιες οι προσδοκίες του; Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του για τα μετέπειτα επαγγελματικά του βήματα. Η αγορά εργασίας εμφανίζει διαρκείς αλλαγές και ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα θα πρέπει όχι απλά να προσαρμόζεται, αλλά να αλληλεπιδρά με αυτές. Έτσι δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας στους σπουδαστές του, ενισχύει το κίνητρό τους για νέες γνώσεις και τελικά τροφοδοτεί την αυτοπεποίθησή τους.

Κάνε το επόμενο σημαντικό βήμα

Είναι σημαντικό να ξεκινήσει κάποιος τις σπουδές του σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον με εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής. Να παρακολουθεί διδάσκοντες άριστα εκπαιδευμένους και να αποκτά πτυχίο από κρατικό Πανεπιστήμιο Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής με διεθνή αναγνώριση και με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, έχοντας παράλληλα τις καλύτερες προοπτικές για μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και για απόκτηση διδακτορικού. Επίσης μεγάλη σημασία έχει η  πρόσβαση σε επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού για την εκκίνηση της επαγγελματικής του καριέρας. Στο New York College Πρύτανης είναι ο Guru του Management και της Ηγεσίας Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και Γενικός Διευθυντής του New York College Θεσσαλονίκης ο Καθηγητής Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, Ιδρυτής της εταιρίας συμβούλων Upgrade. Είναι ενδιαφέρον ότι στατιστικά το 90% των αποφοίτων του New York College βρίσκει εργασία στο πρώτο εξάμηνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, χάρη στο διευρυμένο επαγγελματικό δίκτυο του NYC στην αγορά εργασίας.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (εφημερίδα Καθημερινή, αρ. φύλλου 29.810).

Τι μπορείς να σπουδάσεις στο New York College

Tο ΝΕΟ υπερσύγχρονο εργαστήριο Βιοϊατρικής και Διατροφολογίας – Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας στο NYC Thessaloniki Campus.

Το New York College προσφέρει Πανεπιστημιακές Σπουδές σε 6 σχολές σπουδών και 80 τίτλους πτυχίων σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής: το Αμερικανικό Πολιτειακό Πανεπιστήμιο STATE UNIVERSITY OF NEW YORK – EMPIRE STATE COLLEGE, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια UNIVERSITY OF GREENWICH και UNIVERSITY OF BOLTON, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: Bachelor, Master, MBA, Ph.D.

Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική, Αγγλική Φιλολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μαρκετινγκ, Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού, Πληροφορική, Βιοιατρικές Επιστήμες, Διαιτολογία – Διατροφολογία, Αθλητικές Επιστήμες – Προπονητική, Τουριστικά, Διεθνείς Σχέσεις, Executive ΜΒΑ

 

Ανακάλυψε και εσύ το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει και ζήσε τις δικές σου πρωτιές με αφετηρία το New York College στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην ιστορική περιοχή της Καμάρας!

Υποβολή αιτήσεων – Πληροφορίες: Εγνατίας 138 και Π.Π. Γερμανού, 546 22, τηλ.: 2310 889 879, e-mail: [email protected], www.nyc.gr

Επικοινώνησε τώρα

New York College
Thessaloniki Campus

Εγνατίας 138 & Π.Π. Γερμανού

Τηλ.: (+30) 231 132 0165 • email: [email protected]

Website: nyc.gr

Facebook: New York College

Instagram: New York College

YouTube: NEW YORK COLLEGE

LinkedIn: New York College