To Millet έχει πάντα τη λύση για νόστιμο, σπιτικό φαγητό που κοστίζει το ίδιο όσο αν το μαγειρεύατε μόνοι σας. Το μενού του προσαρμόζεται ανάλογα με τα υλικά κάθε εποχής διατηρώντας και τις σταθερές αξίες. Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα μαμαδίστικα κεφτεδάκια, τα φιλετάκια κοτόπουλου καθώς και το παστίτσιο και τον μουσακά. Θα βρείτε, βέβαια, και λαδερά ενώ αξίζει να δοκιμάσετε τους λαχανοντολμάδες. Ό,τι βλέπετε στον πλούσιο μπουφέ μαγειρεύεται στο εστιατόριο την ίδια ημέρα.
Η νέα ευχάριστη έκπληξη του μενού είναι τα φρέσκα ζυμαρικά που εμάς μας αρέσουν ιδιαίτερα. Ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια και σάλτσα τεσσάρων τυριών (κασέρι Σοχού, ρεγκάτο, blue cheese, μοτσαρέλα), ταλιατέλες με λαχανικά, όπως κολοκυθάκι και φοινόκιο, μαγειρεμένα με σκορδόλαδο, τσίλι, ελιά και δενδρολίβανο ή ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς και καπνιστό σολομό. Επίσης προσθέτει λόγω Χριστουγέννων και αγριογούρουνο και δε θα περάσει απαρατήρητο.
Τα κυρίως πιάτα θα τα συνοδεύσετε με σαλάτες εποχής και το σίγουρο είναι ότι το γεύμα σας στο σύνολό του δε θα σας κοστίσει ακριβά αφού οι μερίδες ξεκινούν από 4€.
Σπιτικό Φαγητό
Ανοιχτά: Δευτέρα – Σάββατο: 12:00 – 19:00
Delivery: 13:00 – 18:00
Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Βασ. Ηρακλείου 21