Φαντάσου να κάθεσαι σε ένα μοντέρνο, με ωραία διακόσμηση και υπέροχα ροφήματα γωνιακό καφέ, το οποίο κοιτάει σε δυο από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Να παραγγέλνεις τον καφέ σου και να τον απολαμβάνεις σε ένα τεράστιο μπαρ. Τώρα σταμάτα να το φαντάζεσαι και ζήσε το γιατί πλέον…υπάρχει!

Το Morango Coffee & more, είναι ένας νέος και αισθητικά προσεγμένος χώρος στην πόλη, ο οποίος μας περιμένει από πολύ νωρίς έως αργά το βράδυ. Άνετα καθίσματα, νεανική διάθεση και με μια υπέροχη διακόσμηση σε γκρι και τις κόκκινες αποχρώσεις έχοντας ταυτόχρονα ως σήμα κατατεθέν του, έναν πίνακα του γνωστού ζωγράφου Ιβάν Βασιλιεβίτς Κλιουν 

Στο Morango Coffee & more, ξεκινάμε με τον πρώτο καφέ της ημέρας από νωρίς. Με καταξιωμένους στο είδος τους barista οι οποίοι φροντίζουν για τις επιλογές μας. Και όταν η νύχτα έρθει, το Morango Coffee & more, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί.

Το επόμενο ραντεβού μας, λοιπόν, το δίνουμε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους πλέον δρόμους της Θεσσαλονίκης, στην Αγίου Μηνά!

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 17 & Αγίου Μηνά

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή