Το Millet στη Βασ. Ηρακλείου είναι γνωστό για τα νόστιμα σπιτικά μαγειρευτά του, την ποικιλία που διαθέτει καθημερινά για ένα θρεπτικό και ολοκληρωμένο γεύμα και τις πολύ καλές τιμές. Μιλάμε για νόστιμο σπιτικό φαγητό από 3€. Τώρα έρχεται να προσθέσει μία πολύ νόστιμη εναλλακτική πρόταση στις επιλογές μας καθημερινά φιλοξενώντας πιάτα από τις δημοφιλέστερες κουζίνες του πλανήτη.

Από ποιες χώρες και ποιες γεύσεις θα απολαύσουμε;

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, από Δευτέρα έως Σάββατο να δοκιμάσετε κάθε μέρα και ένα πιάτο από διαφορετική χώρα, το οποίο μάλιστα θα ετοιμάζετε ζωντανά μπροστά σας, τη στιγμή που θα το επιλέγετε. Ακολουθήστε μας παρακάτω σε ένα πεντανόστιμο ταξίδι…

Δευτέρα
Ασιατική κουζίνα

Που σημαίνει Κοτόπουλο με Noodles με αρώματα της Ασίας και μία θρεπτική και κλασσική επιλογή.


Τρίτη
Γαλλική κουζίνα

Φυσικά ένα μοσχαρίσιο φιλέ μινιόν είναι από τις χαρακτηριστικές επιλογές των Γάλλων και εδώ θα συνοδεύεται από πουρέ σελινόριζας.

Τετάρτη
Ισπανική κουζίνα

Ένα εμβληματικό και πολύ νόστιμο πιάτο έρχεται από την Ισπανία και δεν είναι άλλο από την παέγια θαλασσινών

Πέμπτη
Μεξικάνικη κουζίνα

Στο Μεξικό γνωρίζουν πώς να απολαμβάνουν καθημερινά το φαγητό και εμείς θα γευτούμε φαγίτας με χοιρινό, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα τους.

Παρασκευή
Ιταλική κουζίνα
Ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα της ιταλικής κουζίνας, δεν περιλαμβάνει ζυμαρικά αλλά είναι το ριζότο μανιταριών με λάδι τρούφας και είναι ιδανικό για ένα γεύμα πριν το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο
Αραβική κουζίνα

Άλλη μια κουζίνα με την οποία μοιραζόμαστε πολλά κοινά. Τα αγαπημένα σε όλους κεφτεδάκια συνοδεύονται με αρωματικό πλιγούρι και η Σαββατιάτικη βόλτα νοστιμίζει.

Όπως καταλάβατε αυτή είναι από τις νοστιμότερες προτάσεις της Θεσσαλονίκης και προτείνουμε να μη χάσετε την ευκαιρία να «ταξιδέψετε».

Info
Ανοιχτά: Δευτέρα – Σάββατο: 12:00 – 19:00
Delivery: 13:00 – 18:00