Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των μεγάλων σύγχρονων δημιουργών.
Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές, της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Φέτος το χειμώνα, με τους τέσσερις νέους συνεργάτες της και με διάθεση να δώσει έμφαση στο λαϊκό κυρίως μέρος του ρεπερτορίου της, προσεγγίζει τα τραγούδια της εκ νέου, δημιουργώντας συνθήκες συγκίνησης και κεφιού, με τραγούδια ορόσημα από την προσωπική της πορεία αλλά και λαϊκά που αγαπάει.

Οι παραστάσεις της Μελίνας περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή, να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι στο φετινό χειμωνιάτικο ταξίδι, μουσικά όργανα όπως το μπουζούκι, η κιθάρα, το λαούτο, τα κρουστά και το κλαρίνο, πλαισιώνουν τη φωνή και δίνουν τη σκυτάλη στα τραγούδια, για μια ουσιαστική διασκέδαση γεμάτη χρώματα και συγκίνηση, λόγια και μελωδίες, χορό και ζωή!

Αργά το βράδυ – Μελίνα Κανά
Μαλαματένια μου ζωή – Μελίνα Κανά

Κώστας Νικολόπουλος – Κιθάρες, τραγούδι
Δημήτρης Κουφογιώργος – Μπουζούκι, λαούτο
Γιώργος Δούσος – Πνευστά
Στρατής Σκουρκέας – Κρουστά

 

info:
Παρασκευή 9, Σάββατο 10, Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Βεντέτα Live Stage
Εθνικής Αμύνης 3, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 234 973
Ώρα έναρξης: 22.30

Οργάνωση Παραγωγής ΗχόΧρωμα

 

από έως
Ζωντανή Μουσική