Σημείο αναφοράς για την πόλη από το άνοιγμά του, το ελληνικό εστιατόριο Μάγειρες Καμάρας έρχεται όχι μόνο για να προσφέρει φαγητό φτιαγμένο με μεράκι και αγνά υλικά αλλά και για να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο της μαγειρικής. Συνεχίζοντας το εγχείρημα αλληλεγγύης που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια και αφορά προϊόντα σε αναμονή, οι Μάγειρες Καμάρας διοργανώνουν για την περίοδο των εορτών, και συγκεκριμένα από την Τρίτη 06/12/16 έως και την Τρίτη 10/01/17, τη δράση Γεύμα σε αναμονή και προσκαλούν το πολυσυλλεκτικό κοινό της Θεσσαλονίκης να προσφέρει σε όποιον το έχει ανάγκη, ένα γεύμα που δεν μπορεί ο ίδιος να πληρώσει.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: όποιος εκ των πελατών επιθυμεί, προπληρώνει ένα γεύμα για κάποιον που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσει. Το κατάστημα κόβει και κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει μαζί με το γεύμα σε ό-ποιον το ζητήσει. Για κάθε γεύμα που προσφέρεται από τους πελάτες του καταστήμα-τος, οι Μάγειρες Καμάρας προσφέρουν άλλο ένα, με στόχο την προσφορά γευμάτων σε όσους το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Το γεύμα περιλαμβάνει κυρίως πιάτο, συνοδευτικό, σαλάτα, γλυκό.

Βοηθούμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον, συνεχίζουμε την αλυσίδα αγάπης. Το φαγητό, άλλωστε, είναι νοστιμότερο όταν το μοιράζεσαι.

 

Μάγειρες Καμάρας

Ιασωνίδου με Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος (περιοχή Καμάρας)

2310 208 222

afisa-9