Η δραστηριότητα της εταιρείας «Μανιτάρια Κεχαγιά» στον τομέα των φρέσκων μανιταριών δρομολογείται από το 1988, ξεκινώντας την συνεργασία της με μικρές εγχώριες μονάδες. Η αυξανόμενη ζήτηση όμως του είδους την οδήγησε στην αναζήτηση και εισαγωγή νέων ποικιλιών μανιταριών από Ευρωπαϊκές χώρες όπως την Ολλανδία, την Πολωνία και την Ιταλία, άμεσα συνυφασμένη με το συγκεκριμένο προϊόν.

Η εταιρεία, πιστοποιημένη με HACCP & ISO 9001:2000, θέλοντας να προπορεύεται και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες στον συγκεκριμένο χώρο, έχει δημιουργήσει έναν ευρύ και εδραιωμένο κύκλο εργασιών με εμπορία & αντιπροσώπευση μανιταριών από ελληνικές και ευρωπαϊκές μονάδες, επίσης πιστοποιημένες από όλους τους φορείς όπως GLOBALCAP, HACCP, ISO.

Με ισχυρή θέληση, γερά θεμέλια, έμπειρο προσωπικό και πολλή δουλειά τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΕ» τόλμησαν και προχώρησαν σε νέες επενδύσεις με την δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα, αλλά και την δημιουργία – το 2013 – πρότυπης καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής πλευρώτους στο Πεδινό Κιλκίς. Στοχεύοντας, όμως, στην διαρκή εξέλιξη, η εταιρεία  τολμά για ακόμη μια φορά και προβαίνει σε ένα μεγαλύτερο βήμα, την δημιουργία νέας μονάδας κομπόστας μανιταριών, προσπαθώντας έτσι να διασφαλίσει – στον μέγιστο δυνατό βαθμό – την σωστή και υγιή παραγωγή μανιταριών.

 

Προϊόντα 

Φρέσκα μανιτάρια χύμα

 

 

Φρέσκα μανιτάρια συσκευασία

 

 

Εξωτικά μανιτάρια

 

Διεύθυνση

Έδρα

Λήμνου 5 (έναντι ΦΙΞ), 54 627 Θεσσαλονίκη
2310 510.320

Κατάστημα Αθηνών

Ι. Ράλλη 2Α & Γούναρη 68, 18233 Ρέντης, Αθήνα
212 1006.662

Μονάδα Παραγωγής

Πεδινό, 61 100 Κιλκίς
23410 63.254

Συμμετοχή στο 1st Greek Deli Festival !
*Τα προϊόντα της εταιρείας Μανιτάρια Κεχαγιά, θα έχετε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε και στο 1st Greek Deli Festival στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ