Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro, του MEGA. Οι Έλληνες συνδρομητές είχαν εδώ και αρκετά χρόνια «παράπονο», που η streaming υπηρεσία, ενώ φιλοξενούσε παραγωγές από πολλές χώρες, δεν έβαζε στην πλατφόρμα και ένα ελληνικό πρότζεκτ.

Καθώς όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η Ελλάδα λαμβάνει μία θέση ανάμεσα στις σειρές που κοσμούν την πλατφόρμα, η επίσημη ιστοσελίδα του Netflix στην Ελλλάδα, προχώρησε σε μία ανάρτηση.

«ΝETFLIX ΕΛΛΑΣ. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix» έγραφε η αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook, με χιουμοριστική διάθεση.

Δείτε την ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Greece (@netflixgr)

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Το MEGA μάλιστα ανέβασε ένα tweet που έγινε σύντομα viral, στο οποίο χαιρετά το Netflix και το ρωτά, πώς είναι τα ελληνικά του.