Στόχος τους να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις για υγιή νύχια και άψογο αποτέλεσμα σε κάθε προσφερόμενη υπηρεσία. Δώδεκα χρόνια λειτουργίας, αμέτρητοι ευχαριστημένοι πελάτες και ένας στόχος που παραμένει από τότε ο ίδιος. Στο Luxury Nails στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, με ένα προσωπικό πάντα στη διάθεσή σας, να σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η δημιουργός του Luxury Nails, ανήσυχο πνεύμα και ζωγράφος, είναι εκεί για να σας κάνει τα νύχια των ονείρων σας, ακριβώς όπως τα ονειρευτήκατε. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας.

Άριστη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Πιστοί στην ποιότητα, η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα του Luxury Nails σάς παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη τους. Μανικιούρ με απλή ή με μόνιμη βαφή (shellac), πεντικιούρ απλό ή ιατρικό, επιμήκυνση, τεχνητά νύχια, φυσική ενίσχυση με τζελ ή ακρυλικό και αποτριχώσεις, είναι οι υπηρεσίες που θα απολαύσετε στον χώρο τους.

Και για να είστε περιποιημένες και στο σπίτι, διαθέτουν πολλά από τα επώνυμα προϊόντα, που χρησιμοποιούν και οι ίδιοι, προς πώληση.

Μάλιστα, τρέχουν συνεχώς πολύ συμφέρουσες προσφορές σε διάφορες υπηρεσίες τους, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook και στο Instagram.

Το Luxury Nails σάς προσφέρει έναν καλαίσθητο χώρο ομορφιάς και ευεξίας. Επισκεφτείτε τους και δεν θα τους αλλάζετε!

Περιποίηση με ασφάλεια

Στο Luxury Nails προέχει η ασφάλεια και η υγιεινή σας και για τον λόγο αυτόν το προσωπικό σάς εξυπηρετεί πάντα με γάντια και μάσκες, οι χώροι όπως και τα εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς μετά από κάθε πελάτη, υπάρχουν αντισηπτικά στον χώρο και εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού. Όπως καταλαβαίνετε, η συνέπεια στα ραντεβού σας θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 99

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-20:00
Σάββατο 12:00-16:00
Κυριακή Κλειστά

Facebook: LUXURY NAILS
Instagram: luxurynailsgr