Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Κάστρα υπάρχει ένα καταπράσινο Κτήμα που αποτελεί ιδανικό προορισμό για απόδραση στη φύση. Η πανέμορφη θέα σε όλη την πόλη, το χαλαρό και άνετο περιβάλλον, οι μυρωδιές από τα λουλούδια, τα λαχταριστά γεύματα, η ποικιλία σε νόστιμες μπύρες και τα υπέροχα ροφήματα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ο χώρος είναι ιδανικός και για οικογένειες, καθώς είναι μεγάλος και άνετος και τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Στο Κτήμα απολαμβάνετε και νόστιμο φαγητό. Μπορείτε να επιλέξετε τους τσιπουρομεζέδες, την ποικιλία τυριών και αλλαντικών, τα πιάτα για μπύρα, τα burgers, τις πλούσιες σαλάτες, την pizza, τα puncakes, τις βάφλες, τα παγωτά και πολλά άλλα νόστιμα γλυκά και αλμυρά που θα ανακαλύψετε στο μενού τους. Το φαγητό σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με μια δροσερή μπύρα Νύμφη, Μάμος, Sol, Heineken 0.0 ή Fischer.

Μην ξεχάσετε ότι έχετε δωρεάν πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον, με δύο μπύρες της επιλογής σας σάς προσφέρουν εντελώς δωρεάν μια Pinsa.

Η καλή παρέα, η ανάλογη διάθεση, η πανέμορφη θέα της πόλης και η χαλάρωση που σας προσφέρει το μέρος, θα σας κάνουν να χάσετε την αίσθηση του χρόνου.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λεωφόρος Όχι 10, Κάστρα

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 09:00 π.μ-02:00 π.μ