Ανοιχτά από τις 09:00

Το 2016, στη Πλάκα Λιτοχώρου άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το  Luxury Sea Side Beach Bar «Le Moon». Έκτοτε, κάθε καλοκαίρι, καταφέρνει να παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο μουσική, φαγητό, διασκέδαση, μόδα και τέχνη.

Ο κόσμος δεν άργησε να αγαπήσει το Le Moon, το οποίο τώρα πια αποτελεί έναν πολυτελή προορισμό, καθώς και σημείο συνάντησης δημοφιλών προσώπων της μόδας και της τέχνης.

Ένας πολυτελής προορισμός

To Le Moon αποτελεί έναν ιδιαίτερο και πολυτελή προορισμό όσον αφορά τις επιλογές στα beach bar. Εδώ μπορείτε να πιείτε το αγαπημένο σας ρόφημα στις αναπαυτικότατες ξαπλώστρες δίπλα στην παραλία και να κάνετε ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά, μπορείτε όμως ακόμα να κολυμπήσετε σε μια από πολλές πισίνες απολαμβάνοντας το κοκτέιλ της προτίμησής σας με το κατάλληλο συνοδευτικό. Αλλά και σε περίπτωση που σκέφτεστε που να γευματίσετε, οι γευστικές επιλογές του Le Moon είναι τέτοιες που θα πάρετε την απάντησή σας με μια απλή ματιά στον κατάλογο.

Ήδη από το μεσημέρι, περίφημοι djs στήνουν τα decks τους και δημιουργούν όλες τις κατάλληλες συνθήκες που θα μεταμορφώσουν την βουτιά σας στην πισίνα σε… πραγματική εμπειρία αναψυχής. Καλοκαιρινά vibes, ανεβαστικά beats και ιδιαίτερα πάρτι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι.

Μοναδικές βραδιές στο Λιτόχωρο

Για όσους αναζητούν τον απόλυτο clubbing προορισμό στην Πιερία, η επιλογή είναι μία. Το  Le Moon θα σας προσφέρει μαγικές βραδιές και ξεφάντωμα που διαρκεί μέχρι το πρωί.

Εδώ τα βράδια σας χαρακτηρίζονται από μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αν τα γούστα σας είναι πιο προσεγμένα και απαιτητικά, το Le Moon θα σας ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Το σίγουρο είναι πως καμία επιθυμία σας δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη.

Το Le Moon στο Λιτόχωρο είναι ένας ιδανικός προορισμός που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και εδώ προτεραιότητα αποτελεί η άνεση, η καλοπέραση και η αναψυχή.

Le Moon Luxury Seaside Bar
Περιοχή: Πλάκα Λιτοχώρου
Τηλέφωνο: 2352022020
Ανοιχτά μετά τις 09:00