Στη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής, 7 χλμ μετά τη Βουρβουρού, μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων φυσικής ομορφιάς με το πλούσιο πλατανόδασος, βρίσκεται το camping Lacara, έτοιμο να προσφέρει σε όλους αξέχαστες διακοπές.


Τα επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις ξύλινα bungalows, οι καλαμοκαλύβες, τα τροχόσπιτα και οι αριθμημένες θέσεις είναι πάντα στη διάθεση σας.
Η τεράστια αμμώδης παραλία με το μόλο και τα τυρκουάζ νερά του Αιγαίου, η ράμπα για τα σκάφη, το εστιατόριο, το αναψυκτήριο, το club, το mini market, τα γήπεδα basket, beach volley, ποδοσφαίρου και τένις, η παιδική χαρά, το φαρμακείο και πολλές άλλες ανέσεις, θα αποτελέσουν για εσάς μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το camping είναι τρόπος ζωής και το Lacara η απόλυτη εμπειρία.

*Που θα το βρεις: Ακτή Κουτλουμουσίου, Σιθωνία, Χαλκιδική

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την είσοδο. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης. Επισημαίνεται ότι η έκπτωση ισχύει για άτομα που προσέρχονται με δικό τους κατασκηνωτικό μέσο και ότι ισχύει για διαμονή άνω των 2 ημερών.
20%