Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Το Κτήμα Ασλάνη στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Τα κρασιά Ασλάνης είναι ένα παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο οικογενειακό οινοποιείο.
Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες βρίσκονται σε ένα υπέροχο κομμάτι γης κατά 2,2 επιφάνειας εκταρίων στην περιοχή της «Νέας Μηχανιώνας», στη Θεσσαλονίκη. Η θέση τους αποδείχθηκε ευχάριστη, καθώς ήταν γνωστό από παλιά σε όλους τους ντόπιους πως το έδαφος και το μικροκλίμα της περιοχής των αμπελώνων ήταν από τα ωραιότερα σε ολόκληρη τη χώρα.

Η οικογένεια Ασλάνης θεωρεί το κρασί ένα έργο τέχνης και ο Λάσκαρης Ασλάνης  είναι εντελώς αφιερωμένος στην τέχνη της παραγωγής εκλεκτών κρασιών. Η ωρίμανση τους γίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για τη χρονική περίοδο ενός έτους τουλάχιστον, προσφέροντας έτσι το καλύτερο στη δομή και τη φρουτώδη γεύση του. Οι δεξιότητες οινοποίησης τους είναι μια αρμονική συνύπαρξη του παρελθόντος και του μέλλοντος, έχοντας πάντα το ίδιο πάθος και την προσοχή. Η παραγωγή αυξάνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια των ετών ενώ το όραμά τους είναι η φήμη του οινοποιείου της οικογένειας ως παραγωγοί καλού κρασιού να αυξάνεται με το κάθε πρόσωπο που γεύεται τα κρασιά τους.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Μαλαγουζιά

Ασύρτικο


Veranda


Merlot
Λημνιό
Λημνιό Magnum
Cabernet
Syrah
Κυδωνίτσα
Μαλαγουζιά Magnum
Sauvignon Blanc