Θύμιζε κουτί ο χώρος, όταν αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες, που προέρχονται από τον χώρο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, να δημιουργήσουν ένα σημείο για να μας προτείνουν τις δημιουργίες τους και έτσι προέκυψε το όνομά του. Εμείς θα λέγαμε ότι όσοι αναζητούμε νόστιμα και περιποιημένα snacks, το Κουτί μας “έρχεται κουτί”.

Καφές από επιλεγμένο brand, 100% Arabica, αλλά και χυμοί και smoothies για να μας τονώσουν και να μας αναζωογονήσουν. Για παρέα στο ρόφημά της επιλογής μας υπάρχει ποικιλία από προτάσεις και μάλιστα χειροποίητες. Καθημερινά μας προτείνουν σάντουιτς που αλλάζουν ανάλογα και με τα υλικά εποχής. Οι πίτες, χωριάτικες και κουρού, είναι χειροποίητες και παρασκευάζονται στο μικρό εργαστήριο εντός του καταστήματος. Το ίδιος ισχύει και για τα cakes, τη σοκολατόπιτα, την Pasta Flora, τη Lemon Pie και άλλες νόστιμες ιδέες.

Μπορείτε να καθίσετε και στα τραπεζάκια για να χαλαρώσετε και να δοκιμάσετε τις προτάσεις ανάλογα με τη διάθεσή σας. Είτε αλμυρές είτε γλυκές, είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσουν.

Το είπαμε και στην αρχή, άλλωστε, ότι το Κουτί μας “ήρθε κουτί” για κάθε στιγμή.

 

ΙD: ΚΟΥΤΙ

COFFEE & SNACKS
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 25, ΤΟΥΜΠΑ
Τ: 2310919218

ΑΝΟΙΧΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 07:30 – 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤAKE AWAY| ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 07:30-20:00
DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 07:30 – 17:00

Εξυπηρετεί και μέσω efood και Wolt
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στο delivery.gr

Facebook: Kouti Touba
Instagram: kouti_2020