Το biscotto group συνεχίζει δυναμικά γιορτάζοντας τα 100 τεύχη του biscotto 2310 με ένα ακόμη live, που θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα. Αυτή τη φορά υποδεχόμαστε και πάλι στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos) τον Κώστα Λειβαδά, που αυτή φορά θα έχει δίπλα του στη σκηνή τη Ζωή Παπαδοπούλου.
Θα ακούσουμε ζωντανά και το καινούριο τραγούδι του Κώστα με τίτλο «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη». Μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ
Επίσης θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών του Κώστα που αγαπήσαμε, από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Για να σε συναντήσω» και το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ως το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» και τα πολύ πρόσφατα «Η Επιμονή σου», (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» με τη Ζωή Παπαδοπούλου να δίνει τη δική της νότα, ταξιδεύοντάς μας μέσα από τραγούδια του Κώστα και άλλα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, μέσα από απρόοπτες ερμηνείες, συμπεριλαμβανομένων βέβαια και όσων έχει τραγουδήσει η ίδια, όπως το κλασικό πια «Αχ και να σ’ είχα εδώ», που μοιράστηκε με τη Χάρις Αλεξίου. Φυσικά μας φέρνει και τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ «Το Αναλύσαμε Πολύ».

Κρατήσεις: 2310253878 ή παρακάτω στη φόρμα κράτησης
Σημείωση: Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ατόμων / φιάλη ούτε η κράτηση προϋποθέτει παραγγελία αποκλειστικά φιάλης.
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Meditteranean Cosmos.

Info
Κώστας Λειβαδάς – Ζωή Παπαδοπούλου Live
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών
Παρασκευή 27 Μαρτίου
Έναρξη: 23:00
Είσοδος: 10€ / 8€ με τη biscotto members card
Φοιτητικό: 8€
Τιμή ποτού: βάσει τιμοκαταλόγου (-20% με τη biscotto members card)
Τιμή φιάλης: 60€ (απλή) / 70€ (special) (-20% με τη biscotto members card)
Τιμή φιάλης κρασιού: 30€ (-20% με τη biscotto members card)
Facebook page: biscotto coffee+