Είναι γνωστό ότι η ατομική περιποίσηση έχει ευεργετικές επιδράσεις στην ψυχολογία μας. Όσο πιο όμορφα νιώθουμε εξωτερικά, τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα και εσωτερικά.
Και επειδή τα προβλήματα συσσωρεύονται τελευταία και το άγχος χτυπάει κόκκινο, ψάχνουμε κάποιον να μας περιποιηθεί και να μας ανεβάσει τη διάθεση στη Δυτική θεσσαλονίκη. Συναντήσαμε, το κομμωτήριο Βάσω στην Ευκαρπία και με μια ματιά στις προσφορές και τις υπηρεσίες του καταλάβαμε ότι όχι απλά μας περιποιείται αλλά μας κακομαθαίνει.
Μπαίνεις στο χώρο και ξέρεις ότι θα βγεις ανανεωμένος. Εκτός από το κομμωτήριο υπάρχει και τμήμα αισθητικής για μασάζ, αποτριχώσεις, περιποίηση άκρων και προσώπου. Από τις πιο απλές υπηρεσίες έως και τις πιο εξεζητημένες, όπως 3D extensions για βλεφαρίδες και tattoo φρυδιών. Full body treatment, λοιπόν, για να μη χάνεις χρόνο.

Και οι άντρες της παρέας είναι σε καλά χέρια, καθώς το νέο τμήμα ανδρικού κουρέματος πλαισιώνεται από άνδρα hair specialist!

Προσφορές να μην μπορείς να αντισταθείς

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο στο Κομμωτήριο Βάσω είναι οι καταπληκτικές προσφορές που κάνουν την εμπειρία της περιποίησης όχι μόνο ποθητή αλλά και προσιτή. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τρέχουσες προσφορές:
1) Αντρικό κούρεμα 6 ευρώ.
2) Ημιμόνιμο Μανικιούρ & Χτένισμα: 14 ευρώ
3) Μασάζ – Χτένισμα & Ημιμόνιμο Μανικιούρ: 20 ευρώ

4) Μηνιαίο Πακέτο Ομορφιάς 49€ που πειρλαμβάνει:
4 χτενίσματα
1 βαφή μαλλιών
1 ημιμόνιμο μανικιούρ
1 περιποίηση προσώπου -απoτοξίνωση & ενυδάτωση με προϊόντα Dalton – Perlamar

5) Αποτρίχωση full πόδια και μπικίνι στα 14€

Είτε πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση είτε γιατί απλά θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, μια επίσκεψη στο Κομμωτήριο Βάσω θα σου προσφέρει όλα αυτά που ζητάς για να λάμψεις, να αλλάξεις και να ανανεωθείς. Κλείσε ραντεβού σήμερα!

Επισκεφτείτε την Facebook Page για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα και τις προσφορές της επιχείρησης.

Περιοχή: Δυτικά

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 11 – Ευκαρπία