Ο Kelly Finnigan, ψυχή και φωνή των αγαπημένων του ελληνικού κοινού “Monophonics”, έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου για να παρουσίασει την πρώτη σόλο δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «The Tales People Tell»!

Ένα δημιουργικό ταξίδι 2 ετών μας προσφέρει το εξαιρετικό αποτέλεσμα 10 μοναδικών ιστοριών – τραγουδιών, μέσα από τις αναζητήσεις του Kelly. Από την αρχή μέχρι το τέλος υπάρχει η υπογραφή του Kelly Finnigan σ’ αυτό το δίσκο, μιας και γράφει, κάνει την παραγωγή και παίζει 10 όργανα (!) ο ίδιος, ενώ συμμετέχουν καλοί του φίλοι, όπως ο εξαιρετικός drummer James Gadson (Bill Withers, Marvin Gaye, Beck), μέλη των Monophonics, καθώς και ο ίδιος ο πατέρας του, Mike Finnigan, σπουδαίος keyboardist με θρυλικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Jimmy Hendrix, Joe Cocker & Etta James!

Το αποτέλεσμα…μια διαχρονική συλλογή που υπογραμμίζεται από την αίσθηση της κοινότητας, μια οικογενειακή υπόθεση, με ήχο άλλοτε ωμό&σκληρό, και άλλοτε τρυφερό, συναισθηματικό, συμφωνικό, άλλα πάντοτε πλούσιο!

Το “The Tales People Tell” αποτελεί ένα δίσκο ήδη κλασσικό! Ο Kelly Finnigan μας προβάλλει μια πληθώρα επιρροών που αντικατοπτρίζουν μια ζωή που βυθίζεται στα rhythm ‘n’ blues, τη soul και το hip – hop. Η ιστορία ενός αουτσάϊντερ που περιγράφει την ανορθόδοξη διαδρομή του στον πανέμορφο Κόλπο του Σάν Φρανσίσκο…

Ο Kelly Finnigan μαζί με τους μουσικούς του, έρχονται για μια μοναδική βραδιά την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο WE!

Γενικές πληροφορίες

Προπώληση : Viva, To Pikap, Vinyl Salvation, Lotus Record Shop
Eισιτήρια: 10Ε (first 100) , 12E (next 200) , 15E (rest and on spot)
Οργάνωση – Παραγωγή: Upnloud