Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις της σοκολάτας. Το Σοκολατομπισκοτόσπιτο θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας και μαζί του θα γίνετε πάλι παιδιά. Από τις 10/2/2020 μέχρι τις 30/4/2020 ένας σοκολατοπαράδεισος περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας γλυκά και να ζήσετε κάποιες γευστικές δοκιμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πιο νόστιμου σπιτιού.

Τα Keleon Olive Products στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Η ιστορία της ελιάς και η παράδοση των προϊόντων του ελαιόλαδου είναι μεγάλη και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η εταιρεία Keleon Olive Products βασίζεται επάνω της, προβάλλοντας ελληνικό ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο με άξονα την ποιότητα και τον σεβασμό στο προϊόν.

Στο άριστο κλίμα της Λακωνίας, όπου βρίσκονται οι ελαιώνες, συμπράττει αποκλειστικές συνεργασίες με παραγωγούς μικρών κλήρων που με μεράκι και αγάπη φροντίζουν τα ελαιόδεντρα και συλλέγουν τους ελαιόκαρπους. Ορίζονται αυστηρές προδιαγραφές ως προς τον χρόνο συλλογής των ελαιόκαρπων, τον τρόπο μεταφοράς στο ελαιοτριβείο και την άμεση ψυχρή έκθλιψη του καρπού από την συλλογή του. Η υψηλή ποιότητα στη διαδικασία παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές μάς προσφέρει τελικά ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που χαρακτηρίζεται από τη γευστική γνησιότητά του.

Η συνεργασία της Keleon με την cacao & chocolate δημιούργησε σοκολάτες bitter αλλά και γάλακτος σε 5 εξαιρετικές γεύσεις που μπορείτε να τις δοκιμάσετε στο κατάστημά τους στη Γ.Παπανδρέου 31, αλλά και στο σοκολατοσμπισκοτόσπιτο.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Σοκολάτα bitter με φουντούκι

Σοκολάτα bitter με αμύγδαλο

Σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι

Σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλο

Σοκολάτα γάλακτος με φράουλα