Μια οικογενειακή επιχείρηση, από το 1974, που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και γνώση στο κρασί και στα οινοπνευματώδη μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το ποτό της αρεσκείας ανάλογα με τη στιγμή.

Στην Κάβα Ολυμπία θα βρούμε ποικιλία σε κρασιά αλλά και στα υπόλοιπα είδη ποτών ενώ μας προτείνει από γνωστές ετικέτες μέχρι premium αποστάγματα. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες των γιορτών, μπορούμε να συμβουλευτούμε τους υπευθύνους της κάβας για να δημιουργήσουμε όμορφα, καλαίσθητα καλάθια με κρασιά ή συνδυασμούς ποτών και κρασιού. Οι γιορτινές μέρες προσφέρονται για να δοκιμάσουμε κάτι ιδιαίτερο και να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Σε μια ενημερωμένη κάβα, όπως εδώ, θα βρούμε ό,τι χρειάζεται για μια μοναδική στιγμή και σε καλές τιμές.

Επίσης, η Κάβα Ολυμπία αναλαμβάνει να ετοιμάσει και συνθέσεις προϊόντων για εταιρικά δώρα καθώς και την αποστολή τους. Γενικότερα αναλαμβάνει και την αποστολή εορταστικών καλαθιών διευκολύνοντάς μας να στείλουμε τις επιλογές μας και σε αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση στην πόλη ή και εκτός Θεσσαλονίκης.

Εκτός από το κρασί και τα αποστάγματα στην Κάβα Ολυμπία θα βρούμε ξηρούς καρπούς, συνοδευτικά ποτού και είδη δώρων για να συνοδεύσουμε τη σύνθεσή μας ή να σερβίρουμε στους καλεσμένους μας.

Να σημειώσουμε ότι η Κάβα Ολυμπία αναλαμβάνει και πωλήσεις χονδρικής για καταστήματα εστίασης, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κερασούντος 57, Καλαμαριά

Τηλέφωνο
2310429096

Ωράριο
Δευτέρα-Σάββατο 09:00-22:00
Κυριακή: ανοιχτά μόνο σε γιορτές