Οι φίλοι του κρασιού αυξάνονται όσο ο ελληνικός αμπελώνας αλλά και οι ενημερωμένες κάβες φροντίζουν να εμπλουτίζουν τις επιλογές μας με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η ελληνική οινοποιία ζει μια «αναγέννηση» και έχουμε ανακαλύψει ένα κελάρι, όπου θα βρείτε νέες και παλαιωμένες ετικέτες σε πολύ καλές τιμές.

Προτείνει ο Κώστας Γιάντσιος

Η Κάβα Δήμος συμπληρώνει έξι δεκαετίες παρουσίας στον χώρο του κρασιού και των spirits έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του χώρου της εστίασης και τώρα μας προτείνει να ανακαλύψουμε το κελάρι της και να αποκτήσουμε κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, νεότερα αλλά και παλαιωμένα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Μία συλλογή 700 και πλέον ετικετών, που εμπλουτίζεται διαρκώς, περιμένει τους φίλους του κρασιού στον χώρο της «Κάβα Δήμος», στο Νέο Ρύσιο (εύκολη πρόσβαση και η τοποθεσία βγαίνει αμέσως στο GPS ή στο Google Maps) και πρόκειται για μία μοναδική περίπτωση που καλύπτει της ανάγκες στα Ανατολικά του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και Χαλκιδικής.

Απλός οινόφιλος ή επαγγελματίας…αξίζει μία επίσκεψη

Είτε σας αρέσει το καλό κρασί και το προσεγγίζετε μ’ ένα πνεύμα εξερευνητικό είτε είστε επαγγελματίας της εστίασης που επιθυμείτε να έχετε στις λίστες σας και ορισμένες ιδιαίτερες προτάσεις χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να παραγγείλετε μεγάλες ποσότητες φιαλών, το κελάρι στην “Κάβα Δήμος” είναι ο προορισμός σας.

Περιηγηθείτε ανάμεσα στις ετικέτες, μη διστάσετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το προσωπικό και προμηθευτείτε κρασιά για να μοιραστείτε με φίλους είτε ως δώρο είτε σε μία συνάθροιση που θα τους μείνει αξέχαστη. Και όλα αυτά, όπως είπαμε, σε τιμές ασυναγώνιστες.

Εάν πάλι είστε επαγγελματίας εδώ μπορείτε να κάνετε επιλογές για πελάτες σας που αγαπούν το κρασί και θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο ή παλαιωμένο, οπότε καλύπτετε τις ανάγκες τους επιλέγοντας ακόμη μία ετικέτα από κάθε σας επιλογή, χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας ενώ ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεσή σας η μεγάλη αυτή γκάμα κρασιών.

Και επειδή οι εικόνες μιλούν μόνες τους. Περιηγηθείτε στο slideshow που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση.

 

Κάβα Δήμος
Περιοχή Νέου Ρυσίου,
Αγροτεμάχιο 592
Θεσσαλονίκη

T: 2392072772
2392073513
Instagram: cava_dimos