Στην περιοχή του αεροδρομίου, πλάι στο νερό, όπου μεταφέρεται όλη η ζωή της Θεσσαλονίκης με γρήγορους ρυθμούς, σε μια πτήση με drone, ανακαλύψαμε κάτι περίεργο, αξιοπρόσεχτο και ιδιαίτερο. Και θα ήθελα υπερβολικά να μας βοηθήσετε για το τι ακριβώς είναι! Οι φωτογραφίες πάντως, είναι αυτές:

Τώρα, τι ακριβώς παρατηρήσαμε: Έντονο μεταλλικό στοιχείο, το κίτρινο χρώμα κυριαρχεί, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, απίστευτα μεγάλοι χώροι για πάρκινγκ, και τοποθεσία, πλάι στη θάλασσα. Έφερε άμεσα στις μνήμες μας κάτι από τα drive-in του ένδοξου παρελθόντος της πόλης.

Κι όλα αυτά, δίπλα στα εντυπωσιακά, αλλά και ξεχασμένα καρνάγια της πόλης, σε μια περιοχή που βουίζει σαν μελίσσι, καθώς το Ergon Agora, έκανε ήδη την απόβασή του στο σημείο…:

Η Θεσσαλονίκη μεταφέρεται στην περιοχή του αεροδρομίου…

Κάτι ξεφυτρώνει στις παραλίες του Θερμαϊκού, καθώς η πόλη φαίνεται να προτιμά την περιοχή μπροστά από τα ΙΚΕΑ, και να μεταφέρει τις δραστηριότητές της προς τα ‘κει. Αναμένουμε την αποκάλυψη του πρωτότυπου concept που μας έκανε εντύπωση, έστω και από τις εναέριες φωτογραφίες που ξεκλέψαμε.