“Παραγωγή και επεξεργασία υγιεινών τροφών:
Αρώνια – Κράνα – Μύρτιλα
Σαμπούκος – Σμέουρα
Φραγκοστάφυλα.”

 

Φυτώρια Σερρών Κωνσταντινίδη
Τα φυτώρια Σερρών Κωνσταντινίδη ιδρύθηκαν το 1952 από τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Στα χρόνια που πέρασαν και με συνεχείς επενδύσεις έφτασαν στο σημείο να είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του καλλωπιστικού πρασίνου στην Ελλάδα.

Σε ιδιόκτητη έκταση 100 στρ. παράγονται 250 ποικιλίες καλλωπιστικών φυτών όλων των μεγεθών , ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών.

 

K- HEALTH PRODUCTIONS
Το 2014 , η οικογένεια Κωνσταντινίδη αποφάσισε να επενδύσει σε μία μονάδα μεταποίησης αρώνιας και μήλου. Η λειτουργιά της μονάδος ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016.

Η μονάδα είναι μία από της πιο σύγχρονες στο τομέα της μεταποίησης. Με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι τα παραγόμενα προϊόντα είναι άριστα από πλευράς προδιαγραφών. Η εταιρεία τηρεί όλους του κανόνες υγιεινές και ασφάλειας των τροφίμων και κατέχει πιστοποιητικά iso 9001 και haccp 22000 καθώς και πιστοποιητικά για την παράγωγη βιολογικών προϊόντων.
Σε όλα τα παραγόμενα προϊόντα υπάρχουν αναλύσεις για την διαθρεπτική επισήμανση τους όπως επίσης και για ουσίες επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό από πιστοποιημένα εργαστήρια.

Από το 2006 , και με την τρίτη γενιά να έχει αναλάβει την διαχείριση της εταιρείας , ξεκίνησε η καλλιέργεια φυτών που ανήκουν στην κατηγορία των super foods, όπως αρωνιά, τα godji berries, μύρτιλα, κράνα, σμέουρα, κλπ.

Προϊόντα που παράγει
Τα 100% Φυσικά προϊόντα δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι 100% Φυσικά και παράγονται ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ.

 

Φυσικός Χυμός Αρώνια

Βιολογικός Χυμός Αρώνια

Τσάι από Αρώνια

Αποξηραμένος Καρπός Αρώνια

100% χυμός μήλου σε Ασκό

Διεύθυνση
3ο χλμ Σερρών-Νεοχωρίου

 

Συμμετοχή στο 1st Greek Deli Festival !
*Τα προϊόντα της εταιρείας K Health Products, θα έχετε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε και στο 1st Greek Deli Festival στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ