Είναι η δεύτερη χρονιά που η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα προλογίζει με τον νοστιμότερο τρόπο και μάλιστα φέτος με μεγαλύτερη διάρκεια. Έτσι δεκαεπτά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης θα προτείνουν ένα set menu για 15 ημέρες, από την Τρίτη 19 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, δίνοντας την ευκαιρία να γευτούμε την πολυδιάστατη μακεδονική κουζίνα. Αυτές είναι οι Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας και τα set menu αντλούν την έμπνευσή τους από τη μεγάλη παράδοση της Αγιορείτικης Κουζίνας και τις συνταγές του μοναχού Επιφάνιου του Μυλοποταμινού.

Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα γεύμα 2 ατόμων σε επτά από τα δεκαεπτά εστιατόρια που συμμετέχουν στις Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής κουζίνας. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και δηλώνοντας το εστιατόριο της προτίμησης σας συμμετέχετε για ένα δωρεάν μενού δύο ατόμων. Εξαίρεση αποτελεί το εστιατόριο Alfredo’s Grand Dining του Regency Casino Thessaloniki, όπου θα κληρωθούν 2 μενού των 2 ατόμων.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι: Clochard, Grada Nuevo, Alfredo’s Grand Dining, Karabourno, Μαϊάμι, Το Μανιτάρι, Χαρούπι.

Δείτε αναλυτικά το μενού κάθε εστιατορίου ΕΔΩ

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου.

Αγιορείτικη Κουζίνα-Φόρμα Συμμετοχής

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Clochard
Σωκράτης Τσιουμλέκης

Grada Nuevo
Aργύρης Καλαντζάκης

Alfredo’s Grand Dining
Φωτεινή Ηλιούδη
Αθηνά Μωυσίδου

Καράμπουρνο
Αντώνης Ρόδιος

Μαιάμι
Μαρία Πομάκη

Το Μανιτάρι
Γιώργος Ντόγας

Χαρούπι
Δημήτρης Γκολοβόδας

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.