Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, το απόλυτο place to be των γιορτών, η Αγορά Μοδιάνο στήνει το μεγαλύτερο Christmas Party για όλους, σε συνεργασία με το Plus Radio 102.6 με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

SAVE THE DATE

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 από τις 14:00, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του No1 ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Plus Radio 102.6, Αλέξανδρος Μαθάς, Αλέξανδρος Λαμπρίδης και Sergio T. μας βάζουν για τα καλά στο κλίμα του Christmas Party παίζοντας τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της χρονιάς και όχι μόνο.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 16:00 ως Special Guest DJ, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος o oποίος μας καλεί να κάνουμε… «Join the [B]EAT« στη διασκέδαση, στον μεγαλύτερο γαστρονομικό προορισμό της πόλης, την πανέμορφη και στολισμένη Αγορά Μοδιάνο!

Η διασκέδαση δε σταματά εδώ! Κατά τη διάρκεια του Christmas Party θα «παίζουν» μεγάλοι διαγωνισμοί με free drinks από τον Plus Radio 102.6, pop up bars από τα καταστήματα My Cava και Ζυθοπωλείο Αύγουστος, special 360 video corner, πολλές εκπλήξεις.. και φυσικά αμέτρητες επιλογές για φαγητό από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, σε μία μουσική εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει.

Πληροφορίες

Το party θα πραγματοποιηθεί στον εξώστη της Αγοράς
Είσοδος Ελεύθερη

Μείνετε συντονισμένοι στο agoramodiano.com για να μαθαίνετε όλα τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές! Ακολουθήστε την Αγορά Μοδιάνο στο instagram και στο facebook.