Η περσινή διοργάνωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενθουσίασε τους αθλητές  κι αυτό έδωσε το πλεονέκτημα στον Δήμο Καλαμαριάς να γίνει η αφετηρία για το Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος KALAMARIA OPEN, στο  Beach Volley.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί ο Δήμος Καλαμαριάς με την οργάνωση και τη συνέπειά του κέρδισε για δεύτερη χρονιά την εμπιστοσύνη διοργανωτών και αθλητών κι έτσι η πλαζ της Αρετσούς θα αναδειχθεί και πάλι ως ένας χώρος όχι μόνο πολιτιστικών δράσεων, αλλά και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, όπως το τουρνουά beach volley», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Πενήντα ομάδες, ανδρών και γυναικών, έχουν δηλώσει συμμετοχή για το North Area Beach Volley Circuit, που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου στην πλαζ Αρετσούς. Το τουρνουά είναι 2 αστεριών και έχει συντελεστή 0.5 στην Πανελλήνια βαθμολογία.
Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν Παρασκευή 2/6 το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα κάνει την έναρξή του το κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.