Φέτος, για ακόμα μια χρονιά η μπύρα Νύμφη έχει ξεχωριστή θέση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μέσα από τη γεύση της αντανακλάται ο παλμός ολόκληρης της πόλης. Εκεί, στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης, όπου κάθε χρόνο συναντιούνται χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, η Νύμφη θα γίνει η αφορμή να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.

Με κάθε τσούγκρισμα θα έχουμε την ευκαιρία να μπλέξουμε τις γεύσεις, τις σκέψεις μας, να καταλάβουμε πως «Τίποτα δεν αποκλείεται» όταν είμαστε ανοιχτοί στο διαφορετικό.

Γιατί όλα ξεκινούν τη στιγμή που θα πεις «δεν αποκλείεται». Και κάπως έτσι η μπύρα Νύμφη εμπνέεται από την ιστορία της Θεσσαλονίκης, της πιο συμπεριληπτικής πόλης της Ελλάδας και ξεκινάει να φτιάχνει τη δική της ιστορία το 2019Εμπνέεται από το πλούσιο μωσαϊκό των ανθρώπων, των γεύσεων και των πολιτισμών της και μαζί με τους κατοίκους της δημιουργούν το όνομα και το σύμβολό της. Αυτή είναι η Νύμφη, η μπύρα και η γεύση της Θεσσαλονίκης, μια γεύση που κερδίζει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των καταναλωτών ολοένα και περισσότερο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Όλα αυτά υποστηρίζει ανελλιπώς εδώ και 4 χρόνια η μπύρα Νύμφη, με τη φιλοσοφία, την επικοινωνία, τις πράξεις και τις συνεργασίες της. Μία τέτοια σπουδαία συνεργασία είναι αυτή της Νύμφης με το Περιοδικό Δρόμου ΣΧΕΔΙΑ, για την υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη κοινωνικής επανένταξης.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, οι πωλητές του δικτύου του Περιοδικού Δρόμου ΣΧΕΔΙΑ θα βρίσκονται και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για τη διανομή του περιοδικού και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πλούσια κοινωνική τους δράση.

Ραντεβού στην 87η ΔΕΘ γιατί σε αυτή την πόλη… «Τίποτα δεν Αποκλείεται»!