Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με σύγχρονο πρόσωπο που σέβεται, όμως, και την παράδοση στην επιλογή και παραγωγή επιλεγμένων προϊόντων κρέατος και πουλερικών. Με έδρα τη Φλώρινα εξυπηρετεί τόσο τους καταναλωτές της πόλης μέσα από το κατάστημα της εταιρείας όσο και τους επαγγελματίες της εστίασης σε Φλώρινα, Θεσσαλονίκη (με δική της διανομή τέσσερις φορές την εβδομάδα) και με αποστολή σε άλλες πόλεις.

Η διαδρομή μέχρι σήμερα

Η διαδρομή της εταιρείας ΜΠΕΛΛΗΣ ξεκινάει το 1994 όταν ιδρύεται το πρώτο κατάστημα λιανικής και επεξεργασίας κρεάτων στο κέντρο της Φλώρινας, από τον πατέρα της οικογένειας και τον μικρότερο γιο. Σύντομα, όμως, θα δραστηριοποιηθούν στον χώρο αυτό και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1998, δημιουργείται ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής κρεάτων και πουλερικών και λίγο μετά, το 2000, γίνεται το αποφασιστικό βήμα. Ιδρύεται η ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και δημιουργούνται σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 τ.μ. της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας. Τα νέα κτίρια είναι συνολικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ από τότε μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιηθεί μία σειρά επιμέρους επενδύσεων σε νέες παραγωγές αλλά και για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων.

 

Πρότυπα, μέθοδοι παραγωγής, συνεργασίες απόλυτα εναρμονισμένα με τις σύγχρονες απαιτήσεις

Η παράδοση σε συνδυασμό με την ποιότητα είναι ο στόχος της εταιρείας από το ξεκίνημά της. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται και συσκευάζονται σε πιστοποιημένο περιβάλλον που ελέγχεται καθημερινά σε όλα τα στάδια προμηθειών και παραγωγής με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Ακολουθούνται, βέβαια, διαφορετικές διαδικασίες παρασκευής και συσκευασίας για κάθε κατηγορία προϊόντων (μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, καπνιστά, αλλαντικά).

Όλα αυτά για ένα αποτέλεσμα που θα καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία αλλά και του καταναλωτή που αναζητά την ποιότητα και την αυθεντικότητα στη γεύση. Επιπλέον, η διασφάλιση της ποιότητας είναι η προϋπόθεση για να φτάσουν τα προϊόντα με ασφάλεια σε συνεργάτες στη Βόρεια και Νότια Ελλάδα, στα νησιά αλλά και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της για τη Βόρεια Ελλάδα.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα δοκιμάσουμε

Ήδη αναφερθήκαμε στη μεγάλη γκάμα προϊόντων και τώρα μπορούμε να δούμε πιο συγκεκριμένα τις βασικές κατηγορίες. Στο χοιρινό, προτείνει μπριζολάκια και μπριζόλα λαιμού, γύρο, τηγανιά, σουβλάκια αλλά και κοκορέτσι. Στα προϊόντα με κιμά, το κεμπαπάκι Φλώρινας αλλά και το κλασσικό κεμπάπ πλαισιώνονται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και το κλασσικό μπιφτέκι, απλό και γεμιστό. Ακολουθούν τα σουτζουκάκια, το πολίτικο κεμπάπ σε σουβλάκι, το φρέσκο λουκάνικο, η σεφταλιά και το χοιρινό παναρισμένο σνίτσελ.

Στα πουλερικά, υπάρχει ποικιλία από προτάσεις κοτόπουλου, με κάποιες μαριναρισμένες και συσκευασμένες έτοιμες για μαγείρεμα. Κοτοσουβλάκι, φιλέτο στήθος μαριναρισμένο, μπιφτέκι κοτόπουλου, κεφτεδάκια και σουτζουκάκια, εξοχικό με μπούτι, τηγανιά, φτερούγες σε sauce Barbecue, μπουκιές, παϊδάκια, nuggets και φυσικά ρολό και σνίτσελ.

Από τη Φλώρινα δε θα έλειπαν ποτέ τα καπνιστά και εδώ έχουμε εκλεκτές προτάσεις. Λαιμός χοιρινός χωρίς οστό, μπούτι χοιρινό χωρίς οστό, μπριζόλα χοιρινή με οστό, παντσέτα χοιρινή με οστό, ψαρονέφρι και καπνιστό ρολό χοιρινό και κοτόπουλο.\

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων συμπληρώνεται από μία πλήρη σειρά αλλαντικών τόσο σε συσκευασίες λιανικής όσο και για τις ανάγκες των επαγγελματιών σε καταστήματα εστίασης και επιχειρήσεις catering. Από πάριζα και γαλοπούλα μέχρι μορταδέλα, σαλάμι πεπερόνε και διάφορα λουκάνικα από χοιρινό και κοτόπουλο. Τέλος, τα προϊόντα Belgusto μία σειρά από πάστες και τουρσιά με πρωταγωνίστρια την πιπεριά, έρχεται να τονίσει τις παραπάνω γεύσεις.

Το κατάστημα στη Φλώρινα και η διανομή-αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Η οικογένεια Μπέλλη διατηρεί, όπως αναφέραμε, το κατάστημά της στο κέντρο της Φλώρινας, όπου φροντίζει τα εκλεκτά της προϊόντα να είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές λιανικής. Επίσης με δικούς της διανομής φροντίζει να φθάνουν τα προϊόντα χονδρικής σε επαγγελματίες της Φλώρινας και της Βόρειας Ελλάδας, με τη Θεσσαλονίκη να συμπεριλαμβάνεται επίσης. Σε σημεία της Νότιας Ελλάδας και των Νησιών αποστέλλονται τα προϊόντα στους συνεργάτες με πλήρη ασφάλεια στη διαδικασία αποστολής.

 

Παρακάτω θα δείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας και την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της εταιρείας για να περιηγηθείτε στις απολαυστικές προτάσεις της ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Επικοινωνία
ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

  • Τηλ. +30 2385042600
  • [email protected]
  • [email protected] (Τμήμα Πωλήσεων)
  • 12ΧΙΛ. Φλώρινας Θεσσαλονίκης, ΤΚ:53100, Βιομηχανική Περιοχή Φλώρινας

e-bellis.gr

bellis.gr

Facebook page

Instagram profile