Κι αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως»* μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ, στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Μαζί τηςΆγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/τζουράς/φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος -Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ, Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο / κλαρίνο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων
Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης: επιμέλεια ήχου
Φίλιππος Τρέπας: φωτισμοί

 

info
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, 21:30
Μαρίζα Ρίζου – Καλοκαίρι 202
2
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 18/04 12:00
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 15€, την ημέρα της συναυλίας 17€ – 15€ φοιτητικό-ανέργων-ΑΜΕΑ
Προπώληση
www.ticketservices.gr, Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θέατρο Αριστοτέλειον Εθνικής Αμύνης 2, Θέατρο Αυλαία Τσιμισκή 136.

Ζωντανή Μουσική Συναυλίες - Φεστιβάλ