Δύο events με θέμα τη μαγειρική και με ξεχωριστούς καλεσμένους μας περιμένουν στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ευκαρπία και σας προτείνουμε να μην τα χάσετε.

Η κουζίνα της HOOVER στο συγκεκριμένο κατάστημα της Θεσσαλονίκης γεμίζει με γαστρονομικές προτάσεις και υπέροχες γεύσεις το Σάββατο 26.01 και 09.02 και καλεί το κοινό να ανακαλύψει από κοντά μικρά και μεγάλα μυστικά της κουζίνας.

Το Σάββατο 26.01 από τις 12:00 έως τις 16:00, ο Executive Chef, Γιώργος Βαγιώνας και ο Pastry Chef, Αλέξανδρος Αλεξίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν με τη βοήθεια των συσκευών HOOVER αλμυρές και γλυκές συνταγές, μυώντας όσους επισκεφτούν την κουζίνα της HOOVER στα μυστικά τους.

Το Σάββατο 09.02 στην κουζίνα της HOOVER, θα βρεθεί η Ελένη Ψυχούλη από τις 12:00 έως τις 16:00 για να ετοιμάσει «γλυκά» εδέσματα με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων και να προτείνει ιδιαίτερες συνταγές ειδικά για το έτερον ήμισυ.

Κατά τη διάρκεια των γευστικών αυτών συναντήσεων, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τις αγαπημένες τους HOOVER συσκευές με 30% έκπτωση, να λάβουν μέρος στους instant διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα, να αποκτήσουν το δικό τους αναμνηστικό δωράκι από τον Κωτσόβολο και να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα κληρώσει σε 3 τυχερούς ΣΕΤ με Εργαλεία Κουζίνας LEIFHEIT.