Σαν τη μαμά μας, ξυπνάνε νωρίτερα απ’ όλους και μας ετοιμάζουν καφέ και πρωινό!
6 καταστήματα, από τα δυτικά μέχρι τα ανατολικά, που έχουν ανοίξει παραθυρόφυλλα μέχρι τις 7, περιμένουν πρωινούς εργαζόμενους, ξενύχτηδες και πρωινούς τύπους, που αγαπούν την ανατολή στην πόλη! Και τα 6 καλημερίζουν ζεστά και με 20% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού, με την επίδειξη της biscotto members card!

Espressino 

Πρωινός τύπος και το Espressino ανοίγει από τις 05.00…νωρίτερα απ’ όλους, ετοιμάζοντας καφέ, γαλλικά κρουασάν, πίτες και μπαγκέτες σε πολλούς συνδυασμούς.

*Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρ. Παπανδρέου 250, Συκιές


Σπιρτόκουτο

Μετά από λίγο, ακριβώς στις 05.15 ανοίγει από την άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης το Σπιρτόκουτο. Με αρωματικό espresso και χειροποίητα κουλουράκια, περιμένει τους πρώτους πελάτες του, στο μικρό και όμορφο περιβάλλον του.

*Διεύθυνση: Προφήτη Ηλία 75, Πυλαία


Plaisir

Γνωστό και αυτό το κατάστημα για την πρωινή του εξυπηρέτηση, μας υποδέχεται από τις 06.00, με όλων των ειδών τα πρωινά και τα ροφήματα.

*Διευθύνσεις: -Κομνηνών 14, Πανόραμα
-Αγίου Δημητρίου 161


Origami

6 καταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας μας περιμένουν από τις 06.00 για να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες που προκύπτουν κάθε πρωί. Δείτε τα συνεργαζόμενα Origami, ώστε να ξέρετε που να απευθυνθείτε το πρωί.

*Διευθύνσεις: -Βαλαωρίτου 1 με Δωδεκανήσου, Κέντρο
-Προφήτη Ηλία 55, Πυλαία
-Αδαμαντίου Κοραή 1, Πλατεία Σκρα Καλαμαριάς
-Μεταμορφώσεως 25, Καλαμαριά
-Γρηγορίου Λαμπράκη 150, Τούμπα


 Bonjour

Το Bonjour μας καλημερίζει γαλλιστί από τις 07.00 και μας περιποιείται ιδιαιτέρως με πλούσιο πρωινό που ετοιμάζει εκείνη την ώρα!

*Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 29


Crousta

Η πρωινή 6άδα συμπληρώνεται με το Crousta. Mε τις φρέσκες και χειροποίητες προτάσεις του, πείθει ακόμα και τους αρνητές του πρωινού να τις γευτούν!

*Διευθύνσεις: -Β. Ταβάκη 19, Θέρμη
-Κωνσταντίνου Καραμανλή 169