Ζήσε on-demand στο PC σου την εμπειρία του πρώτου Ελληνικού Online Escape Room & Detective Movie Game, που απαρτίζεται από Γρίφους, Βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή και Audio Logs με κρίσιμες πληροφορίες για το Story και τους χαρακτήρες. Ξεκλείδωσε την πλοκή της υπόθεσης, που εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ. και συγκέντρωσε τα Στοιχεία για να εξιχνιάσεις το μυστήριο της Δολοφονίας του Αθηναίου Αριστοκράτη Χρύσιππου. Έχεις 344 λεπτά.

Μάθετε περισσότερα: www.urbangameproject.com

Δείτε το cinematic game trailer 

Μπείτε  στο  www.urbangame1.com  για  να  διαλευκάνετε την υπόθεση με χρήση e-ticket που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω Viva.

Το cast περιλαμβάνει 17 ανερχόμενους νέους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων, η Αντριάνα Ανδρεόβιτς στο ρόλο της «Υπέρειας», η Ελένη Ανδρικοπούλου στο ρόλο της «Διοφάνης», ο Κώστας Κουτρουμπής στο ρόλο του «Φιντία», ο Αντώνης Κυριακάκης στο ρόλο του «Νισαίου», ο Στέλιος Παυλόπουλος στο ρόλο του «Πενθέα», ο Ηλίας Καρακωνσταντάκης στο ρόλο του «Σάτνιου», η Χριστίνα Ντέμου στο ρόλο της «Ηπιόνης» και ο Γιώργος Ζυγούρης στο ρόλο και στο voice-over του «Τέρπανδρου».

Αναφορικά με το gameplay, εισερχόμενοι στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, θα κληθείτε να ξεκλειδώσετε σταδιακά την Ιστορία, που διαδραματίζεται, σαν να παρακολουθείτε σε κομμάτια μία Ταινία Μυστηρίου με τις καταθέσεις των υπόπτων προσώπων και τα πορίσματα του ερευνητή, και να ακούτε ένα Αudiobook με τις πληροφορίες καίριας σημασίας. Για να το επιτυγχάνετε αυτό και να προχωράτε στα επόμενα Βήματα της έρευνάς σας, θα πρέπει παράλληλα να επιλύετε Γρίφους, το περιεχόμενο και οι λύσεις των οποίων συνδέονται αναπόσπαστα με το ίδιο το Σενάριο και σας δίνουν απαραίτητα Στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης.

Ημερομηνίες  και  ώρες  Εισόδουon-demand στο διαδικτυακότόπο www.urbangame1.com.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο (e-ticket): 7,50 ευρώ

Διάρκεια Εισόδου: 344 λεπτά

Εισιτήρια και περισσότερα ΕΔΩ